Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Olimpija - Aluminij
23.04.2019, stadion Stožice
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Maribor 28 66
2. Olimpija 28 54
3. Domžale 27 40
4. Celje 28 40
5. Mura 28 39
6. Aluminij 28 37
7. Triglav Kranj 28 31
8. Rudar 28 29
9. Gorica 28 26
10. Krško 27 20

Andres: Komaj čakamo nadaljevanje

14.09.2018
Prvenstvo nadaljujemo v Murski Soboti
Zmaje v nedeljo ob 16. uri čaka tekma osmega kroga državnega prvenstva. Po dveh zaporednih zmagah je reprezentančni premor prišel v obdobju, ko so zmaji znova uživali v igri. So pa ta čas izkoristili za spoznavanje z novim trenerjem Zoranom Barišićem, ki pravi, da ima pod svojim okriljem zelo kakovostno moštvo.

Eden tistih, za katere reprezentančni premor zagotovo ni prišel v pravem času, je Andres Vombergar. Argentinec slovenskega rodu je na zadnjih dveh tekmah dvakrat zadel v polno, dodal še asistenco, svojo dobro formo pa je nadaljeval tudi minuli vikend, ko je zatresel mrežo Brava na pripravljalni tekmi v Kranjski Gori. Priljubljeni Vombi komaj čaka tekmo v Murski Soboti.

"Komaj čakamo, da se nadaljuje prvenstvo. V slačilnici je res dobro vzdušje, vemo, kako kakovostno moštvo imamo in vemo, da si zaslužimo biti na vrhu. Šli bomo tekmo po tekmo in prepričani smo, da se bodo stvari postavile na svoje mesto. Na tekmah proti Domžalam in Rudarju smo videli, česa smo sposobni," pravi Vombergar, ki se trenutno počuti odlično: "Nikoli mi ni bilo težko čakati na svojo priložnost. Bil sem osredotočen zgolj na to, kako dobro jo bom izkoristili, ko jo bom dobil. Še naprej pa je najbolj pomembno, da moštvo igra dobro in zbira točke," dodaja Andres.

Stadion v Murski Soboti bo nabito poln, še vedno pa je nekaj mest prostih za ljubljanske navijače. Informacije o organiziranem prevozu in vstopnicah najdete tukaj.

#verjamemvzmaje