Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Olimpija - Triglav Kranj
Nedelja, 21.10, ob 17:00, stadion Stožice
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Maribor 12 27
2. Olimpija 12 22
3. Gorica 12 21
4. Aluminij 12 17
5. Domžale 12 15
6. Mura 12 13
7. Celje 12 13
8. Triglav Kranj 12 12
9. Rudar 12 11
10. Krško 12 9

Bišćan in Ilić: Gremo v boj

16.05.2018
Trener in kapetan pred derbijem
Pred sobotnim večnim derbijem sta pred sedmo silo stopila trener Olimpije Igor Bišćan in kapetan Branko Ilić. Pred številnimi novinarji sta razkrila misli in pričakovanja pred tekmo sezone.

"Ni potrebno poudarjati, kako pomembna tekma nas čaka. Zagotovo največja v sezoni. Morali bomo pokazati svoje najboljše kvalitete. Prepričan sem, da lahko prekinemo manjši negativni niz in da pridemo do vseh treh točk," je dejal trener zeleno-velih, ki ostaja miren in osredotočen: "Moramo vztrajati pri pozitivni igri, pri agresivnosti, potem se nam bo nasmehnila tudi sreča. Igrali bomo tudi za naše navijače, ki so z nami že od začetka sezone in si zaslužijo borbo do zadnjega sodniškega žvižga in zmago."

Izkušeni Ilić ima za seboj ogromno pomembnih tekem, a se tokratnega derbija prav posebej veseli. "Vsi vemo, kaj nas čaka. Med sezono smo bili v zaostanku, v prednosti, zdaj smo spet v manjšem zaostanku. To pomeni zgolj to, da moramo biti pravi in da moramo narediti vse za zmago," pravi ljubljenec ljubljanskih navijačev in dodaja: "Časa za popravne izpite več ne bo. Na tej tekmi bomo videli, če smo iz pravega testa. Sam sem prepričan, da je temu tako, na nas igralcih pa je, da v soboto to dokažemo."

"Vzdušje je pravo, pripravljeni smo na boj," zaključuje kapetan.

Celotno novinarsko konferenco si lahko ogledate spodaj.