Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Tekma ni določena.
Zadnje novice
Lestvica
1. Olimpija 36 80
2. Maribor 36 80
3. Domžale 36 73
4. Rudar 36 50
5. Celje 36 50
6. Gorica 36 47
7. Krško 36 34
8. Aluminij 36 33
9. Triglav Kranj 36 28
10. Ankaran Hrvatini 36 26

Bišćan: Pokazali smo karakter

11.09.2017
Trener zmajev zadovoljen z odnosom svojih varovancev po preobratu v Krškem
Šest zmag, dva remija in vsega štirje prejeti zadetki, to je bilanca zmajev po osmih krogih državnega prvenstva, v katerem z dvema točkama prednosti zasedajo prvo mesto. V Krškem po prvem polčasu ni kazalo dobro, a je Olimpija v drugem pokazala svoj pravi obraz in prišla do zanesljive zmage. Igor Bišćan je bil zadovoljen.

"V prvem polčasu smo delali preveč napak, za kar smo plačali ceno. V drugem nismo mogli igrati tako slabo, sploh glede na kakovost, ki jo imamo. Spremenili smo pristop, zaigrali pametneje. Popravili smo se, dosegli tri gole in zasluženo zmagali. Čestitam fantom, pokazali so karakter, kakovost, kontrolo in tekmo, ki je bila zelo težka, dobili," je takoj po tekmi dejal Bišćan, ki ga veseli, da so se fantje pozitivno odzvali na slab prvi polčas.

"V slačilnici nisem kričal. Fantje so se zavedali, da ni bilo dobro. Naredil sem eno zamenjavo, spremenil nekaj vlog. Ob pravem času smo dosegli prekrasen gol. To je kakovost Alvesa, ki ima neverjetno levo nogo. Od tistega trenutka naprej smo gospodarili na igrišču in prišli do več kot zaslužene zmage", dodaja hrvaški strateg. Slednji je ob polčasu v igro poslal Andrésa Vombergarja, na krilo je potisnil Issaha, v zvezni vrsti pa je zaigral Kapun. "To so spremembe, ki so prinesle precej pozitivnih stvari. Issah je bil nevaren, približeval nas je golu, nase vlekel obrambne igralce, bil je zelo aktiven in agresiven z žogo v nogah. Andrés je naredil svoje, dosegel je gol, bil "target man", ko smo potrebovali nekoga, ki bo zadržal žogo. Kakovost Kapuna pa je jasna. To je fant, ki lahko igra na več položajih. Miren je, ima kakovostno podajo in tudi stabilen je v obrambi," je še dodal trener Olimpije. 

Bišćan bo nogometaše, ki včeraj niso dobili priložnosti od začetka, danes odpeljal v Brežice, kjer bodo ob 11. uri odigrali prijateljsko tekmo s hrvaškim Rudešem. 


#verjamemvzmaje