Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Krško - Olimpija
23.2.2019, Krško
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Maribor 19 45
2. Olimpija 19 36
3. Aluminij 19 30
4. Domžale 19 27
5. Celje 19 26
6. Mura 19 24
7. Gorica 19 22
8. Rudar 19 18
9. Triglav Kranj 19 16
10. Krško 19 15

Bišćan: Zadovoljen z vsakim posameznikom

08.03.2018
Trener zmajev ne skriva zadovoljstva
Igor Bišćan je bil po najvišji prvenstveni zmagi v sezoni več kot zadovoljen z igro svojih varovancev, ki so od prve do zadnje minute pritiskali na vrata Alumnija in nizali priložnosti.

"Mislim, da smo kontrolirali celotno tekmo. V prvem polčasu mogoče celo bolj, kot v drugem. Od prve minute smo bili postavljeni visoko, gostje pa so se branili, zato ni bilo spet tako lahko. Ampak bili smo kakovostni, bili smo potrpežljivi in nepopustljivi, za kar smo bili nagrajeni," je po tekmi dejal strateg zmajev, ki je izpostavil tudi ključni trenutek tekme: "Gol pred koncem prvega polčasa nam je odvalil kamen od srca. Do tega gola smo nizali priložnosti, a žoga preprosto ni hotela v gol, potem pa smo vedeli, da se nam bo odprlo."

"Moram čestitati fantom. Zelo sem zadovoljen z vsakim posameznikom. Ne samo s tistimi, ki so igrali na tej tekmi, ampak s čisto vsemi v moštvu. Od prvega dne priprav so pravi in to se zdaj vidi na igrišču in rezultatih," nadaljuje zadovoljni trener vidno samozavestnega moštva, ki ima po 21. krogih pred najbližjim zasledovalcem (ob tekmi več) štiri točke prednosti.

Bišćan je včeraj tekmo začel v formaciji 4-2-3-1 z Rokom Kronavetrom na levi strani zvezne vrste, a je razložil, da so imeli Rok, Alves in Savić proste vloge pri menjavanju položajev. "V osnovni formaciji, predvsem v obrambni fazi, je Rok igral na levem krilu. V napadalni fazi je imel povsem prosto vlogo. Gre za zelo inteligentnega igralca. Ve, kje se mora pojaviti, kam se odkriti, kdaj iskati luknje v obrambi nasprotnika in tako naprej. Vesel sem tudi za Benka, ki se vedno zelo trudi in je bil za to nagrajen," je taktično idejo obrazložil Bišćan.

#verjamemvzmaje