Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Krško - Olimpija
23.2.2019, Krško
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Maribor 19 45
2. Olimpija 19 36
3. Aluminij 19 30
4. Domžale 19 27
5. Celje 19 26
6. Mura 19 24
7. Gorica 19 22
8. Rudar 19 18
9. Triglav Kranj 19 16
10. Krško 19 15

Čanađija: Konkurenca nas dela boljše

18.10.2017
Hrvaški vezist na delu pri Olimpiji želi nadaljevati v zmagovitem slogu
Olimpija v tej sezoni še ni izgubila, na dvanajstih prvenstvenih tekmah je zabeležila devet zmag in tri remije. Enega izmed teh na gostovanju v Kranju, kjer je kljub popolni prevladi in številnim priložnostim domača mreža ostala nedotaknjena. To je zgolj eno izmed opozoril, da v petek nasprotnika, ki je prejšnji konec tedna prišel do prve zmage, ne gre podcenjevati.

S tem se strinja tudi eden izmed najbolj standardnih zmajev v tej sezoni. Dario Čanađija je pravico za nastop v zeleno-belem dobil pred drugim krogom, od takrat je vse tekme začel v prvi postavi. Igral je že proti vsem tekmecem v PrviLigi, zato se zaveda, da nikogar ne gre podcenjevati. "Dobro smo odigrali doslej. 12 tekem brez poraza, kar nam vliva samozavest. Moramo tako nadaljevati, najprej doma proti Triglavu, potem pa se bomo osredotočili na naslednjo tekmo. Triglav ima dobro moštvo, pred kratkim so menjali trenerja, tako da bodo zagotovo še boljši. Mi moramo razmišljati o svoji igri, Triglava ne podcenjevati in potem mislim, da bo vse v redu," pravi Hrvat na začasnem delu v Sloveniji, ki poudarja, da bo tudi v petek Olimpija morala biti potrpežljiva. 

"Moramo najti rešitev za obrambno igro Triglava. Na treningih se posvečano ravno takšni taktiki nasprotnikov. Ko dosežemo prvi gol, je lažje," nadaljuje 23-letni vezist. S svojo igro, tako pravi, je zadovoljen, a še vidi prostor za napredek: "Za zdaj sem zadovoljen, ker pred tem nisem igral tako veliko. Lahko sem boljši in to od sebe tudi zahtevam. Pomaga mi tudi velika konkurenca, saj te prisili, da na treningih daješ vse od sebe. To je zgolj dobro za moštvo."