Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Olimpija - Mura
23.11., ob 20:15, stadion Stožice
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Maribor 16 36
2. Olimpija 16 32
3. Mura 16 22
4. Gorica 16 22
5. Domžale 16 21
6. Aluminij 16 21
7. Celje 16 20
8. Triglav Kranj 16 15
9. Rudar 16 15
10. Krško 16 12

Čas je za ligo prvakov!

10.07.2018
Najelitnejše klubsko tekmovanje se vrača v Stožice
Težko smo jo dočakali, a zdaj je tu. Liga prvakov v Stožicah. Prva tekma prvega kroga kvalifikacij za najmočnejše klubsko tekmovanje na svetu se začenja v sredo ob 20. uri v zmajevem gnezdu.

Ljubljančani so danes na novinarski konferenci v hotelu Intercontinental predstavili svoje cilje in pričakovanja. Trener Ilija Stolica, kapetan Branko Ilić in novinec Matic Črnic zagotavljajo boj do zadnjega sodniškega žvižga.

"Poskušali bomo vsiliti svoj način igre. Prvo enajsterico imam v mislih, ni pa še dorečena, kajti imamo nekaj težav s poškodbami. Moram pohvaliti karakter prav vseh fantov, saj gre za res izjemno skupino ljudi. Te fanti so osvojili dvojno krono, zdaj pa moramo z nekaterimi novimi zgolj še dodati tisto nekaj več, da bomo uspešni tudi v Evropi. Verjamem, da smo pravi," je dejal Ilija Stolica, ki bo prvič vodil moštvo v kvalifikacijah za ligo prvakov, kar mu predstavlja izziv: "Rad imam izzive. Komaj čakam tekmo. Jaz, moj strokovni štab, klub, predvsem pa igralci, smo pripravljeni."

Kapetan Branko Ilić pravi, da so igralci že sprejeli nov način dela. "Všeč so nam trenerjeve zamisli. Sicer jih nismo še povsem osvojili, kajti za kaj takšnega je bilo preprosto premalo časa, a verjamem, da se to jutri ne bo poznalo. Vem, da imamo dovolj kakovosti, da premagamo sicer zelo dobri Qarabag. Pogledali smo si nekaj njihovih tekem, naredili analizo, in dobili dokaz, da nas čaka težka naloga. Ob pravem pristopu in tudi s pomočjo navijačev nam bo lažje," pravi Ilić.

Prodanih štiri tisoč vstopnic
Samo še danes si lahko v predprodaji zagotovite vstopnico po ceni 8€ (na dan tekme bo cena za vse 10€). Do danes smo prodali nekaj več kot štiri tisoč vstopnic. Vrata stadiona se bodo odprla ob 18. uri.

Novinarji
Tisti, ki akreditacij niste prevzeli na današnji novinarski konferenci, jih boste lahko na press vhodu pred tekmo. Obvezno boste morali pokazati osebni dokument. Najkasneje dvajset minut po tekmi bo v konferenčni sobi stadiona obvezna novinarska konferenca, na kateri bosta oba trenerja.
 
Imetniki sezonskih vstopnic
Sezonska vstopnica vključuje tudi tekmo med Olimpijo in Qarabagom. 

#verjamemvzmaje