Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Olimpija - Mura
Sobota, 24. 8., ob 20:15, Ljubljana
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Aluminij 6 14
2. Olimpija 6 13
3. Mura 5 11
4. Celje 6 9
5. CB24 Tabor Sežana 6 9
6. Maribor 6 6
7. Triglav Kranj 6 6
8. Bravo 6 5
9. Rudar 6 3
10. Domžale 5 2

Cekici uradno druga okrepitev Olimpije

04.02.2019
Vodstvo kluba uredilo vse podrobnosti prestopa albanskega nogometaša
NK Olimpija Ljubljana sporoča, da je uredila še zadnje podrobnosti prestopa albanskega igralca Endrija Cekicija, ki je uradno postal druga zimska okrepitev kluba.

22-letni krilni nogometaš je svojo dosedanjo kariero preživel v Albaniji in na Hrvaškem. V domovini je bil član klubov Podgradeci in KF Teuta, na Hrvaškem pa zagrebškega Dinama, kjer je večino časa igral za B ekipo, in zagrebške Lokomotive.

Cekici je v skupaj odigral 41 tekem v 1. HNL in dosegel šest golov, v 2. HNL pa nastopil na 43 tekmah in zadel osemkrat.

Endri Cekici je nastopil tudi za mlajše albanske selekcije U17, U19 in U21 ter na skupno 39 reprezentančnih tekmah dosegel 8 golov.

Albanski nogometaš je z Olimpijo treniral vse od prvih letošnjih priprav v Čatežu in zaigral tudi na prijateljski tekmi s HNK Gorico, vendar pa je bil za uradno potrditev prestopa potreben popoln dogovor med njegovim dosedanjim klubom Dinamom iz Zagreba in Olimpijo, ki sta ga strani tudi dosegli.

»Zelo sem srečen, da sem se pridružil Olimpiji. Upam, da bom ekipi pomagal pri uresničitvi ciljev in da bomo osvojili naslov prvaka. Moj prijatelj Filip Uremović mi je povedal veliko lepih stvari o tem klubu. Upam, da se bom uspešno vključil v ekipo in da se bom dobro spoprijateljil s soigralci in trenerjem. Oni mi bodo pomagali, da se bom tukaj počutil čim bolje in se bom lahko hitro dokazal,« je ob prestopu povedal Cekici.

#dobrodošelendri
#verjamemvzmaje