Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Tekma ni določena.
Zadnje novice
Lestvica
1. Maribor 36 78
2. Olimpija 36 69
3. Domžale 36 63
4. Mura 36 52
5. Celje 36 49
6. Aluminij 36 48
7. Rudar 36 43
8. Triglav Kranj 36 37
9. Gorica 36 31
10. Krško 36 24

Daniel Avramovski med zmaji

20.12.2016
Mladi makedonski reprezentant Daniel Avramovski je novi član Olimpije
21-letni nogometaš iz Skopja je prve članske nogometne korake naredil pri Rabotničkem, zadnji dve leti in pol pa je preživel v Beogradu. Po uspešnem debiju v dresu Crvene zvezde je zadnje obdobje v Srbiji preživel kot posojen igralec v OFK Beograd. Daniel Avramovski igra na poziciji ofenzivnega vezista.

Ob podpisu triinpolletne pogodbe z Olimpijo je Daniel povedal: »Res sem presrečen, da sem prišel v Ljubljano in izjemno zadovoljen ob prestopu. Zdaj moram dokazati, da sem si to res zaslužil.«

Zadovoljstva ob podpisu pogodbe ni skrival niti športni direktor NK Olimpija Ranko Stojić: »V svoje vrste smo zvabili izjemno talentiranega mladega nogometaša. Odlikuje ga odlična igra z levo nogo, dober je ob prekinitvah. Pomembno je tudi, da ima močan značaj in da je pripravljen na delo in napredek, ki ga lahko popelje visoko, na sam evropski vrh.«Avramovski velja za enega večjih upov makedonskega nogometa. Poleti ga z mlado reprezentančno selekcijo čaka nastop na evropskem prvenstvu, kamor se je Makedonija uvrstila iz težke kvalifikacijske skupine s Francijo.

»Daniel Avramovski je eden ključnih mož te mlade vrste in velika pridobitev za sedanjost, še bolj pa prihodnost Olimpije«, je zaključil zadovoljni Stojić.

Daniel, dobrodošel v zmajevem gnezdu!