Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Olimpija - Domžale
Sreda, 22. 9, 20:15, Stadion Stožice
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Koper 8 19
2. Bravo 9 16
3. Olimpija 9 16
4. Mura 9 14
5. Maribor 9 13
6. CB24 Tabor Sežana 9 13
7. Celje 9 10
8. Domžale 8 10
9. Aluminij 9 7
10. Radomlje 9 5

Danijel Miškić se seli v Rusijo

07.08.2018
Po dveh uspešnih sezonah v Ljubljani vezist zapušča Olimpijo
NK Olimpija Ljubljana sporoča, da je 24-letni hrvaški vezist Danijel Miškić zapustil Ljubljano in se preselil v ruski Orenburg.

Miškić je pri Olimpiji preživel dve sezoni, odigral je 57 tekem in dosegel 8 golov. Bil je eden izmed najbolj standardnih igralcev v drugem delu lanske šampionske sezone. Ob nekaterih priložnostih je nosil tudi kapetanski trak, na kar je še posebej ponosen.

"Rad bi se zahvalil Olimpiji in predsedniku Mandariću za dve čudoviti leti v Ljubljani. Skupaj smo doživeli ogromno lepih trenutkov in naredili nekaj velikih stvari. Dvojno krono in veliko ostalih spominov bom za vedno nosil v srcu. Vedno bom velik navijač Olimpije in upam, da bom nekoč znova oblekel ta sveti dres. Rad bi se zahvalil tudi najboljšim navijačem, ki so bili ves čas naš 12. igralec. Brez njih nič ne bi bilo mogoče," je dejal Miškić in dodal: "Ljubljana bo vedno moje mesto."

Danijelu, ki je v Ljubljani pustil pečat tudi s številnimi dobrodelnimi akcijami, izkazal se je tudi z znanjem slovenskega jezika, se zahvaljujemo za njegov odnos in igre v zeleno-belem dresu in mu želimo veliko uspeha tudi v nadaljevanju kariere.

Miško, v Ljubljani boš vedno dobrodošel!#SrečnoMiško