Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Tabor Sežana - Olimpija
Sobota, 6. 6., ob 18:00, Sežana
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Olimpija 25 50
2. Aluminij 25 45
3. Celje 25 45
4. Maribor 25 43
5. Mura 25 38
6. CB24 Tabor Sežana 25 29
7. Bravo 25 28
8. Triglav Kranj 25 27
9. Domžale 25 26
10. Rudar 25 10

Dve kompletni tekmi prinašata napredovanje

09.07.2019
Safet Hadžić in Mario Jurčević pred tekmo z RFS-jem
Nogometaše Olimpije le še dva dneva ločita do evropske premiere, ko se bodo v Stožicah na tekmi prvega kroga kvalifikacij za Evropsko ligo pomerili z latvijskim klubom RFS.

V taboru zmajev so na današnji novinarski konferenci predstavili svoja pričakovanja in cilje, na dogodku sta bila prisotna glavni trener Safet Hadžić in branilec Mario Jurčević.

»Glede Rigasa lahko spoštljivo rečem, da je kvalitetna ekipa in jih ne smemo, tudi skozi medije, gledati avtsajdersko. So dokaj stabilna ekipa, imajo dobre karakteristike v igri, so izkušeni in visoki, imajo stvari, ki nam lahko delajo težave, če ne bomo pravi. Odigrati bomo morali dve kompletni tekmi, če želimo narediti korak naprej,« je uvodoma povedal Safet Hadžić in namenil nekaj besed pripravam na novo sezono: »Zadovoljen sem s trenažnim procesom. Zadovoljilo me je to, da so igralci priprave oddelali maksimalno, želijo si uspeha. Upam, da bo to pokazala že prva tekma proti Rigasu. V četrtek si želim tako ekipo, ki bo izgarala pozitivno in zmagala.«

Bočni branilec Mario Jurčević je o stanju v ekipi povedal: »Slačilnica diha kot eno in vsi komaj čakamo četrtkovo tekmo, da dobro delo prenesemo na tekmo. Smo dobro pripravljeni, naredili smo dobro osnovo v Kranjski Gori in odigrali dobre tekme proti močnim nasprotnikom, proti katerim smo pokazali svojo kvaliteto. To kvaliteto in to igro moramo samo prenesti na nadaljne tekme.«

Imetniki sezonskih vstopnic
Sezonska vstopnica 2019/20 vključuje tudi tekmo med Olimpijo in RFS-jem.

Splošne informacije
Vstopnice za tekmo z Rigasom so v predprodaji na voljo za 8€, zagotovite si jih lahko na naši uradni spletni strani, v klubski trgovini v Mercator centru Šiška in na vseh prodajnih mestih Petrola, Mojih kart in Eventima.

Posebno obvestilo za vse navijače. Zaradi posebnih poostrenih varnostnih pravil Evropske nogometne zveze na četrtkovi tekmi ne bo dovoljeno stanje na vrhu tribun in zadrževanje na stopnicah. Vse navijače prosimo za spoštovanje pravil. Upamo, da boste s spodobnim obnašanjem in glasnim navijanjem pomagali nogometašem pri izboritvi dobrega evropskega rezultata.

Četrtkova tekma se bo začela ob 20, uri vrata stadiona pa se bodo odprla ob 19. uri.

Vabljeni v Stožice!

#verjamemvzmaje