Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Krško - Olimpija
23.2.2019, Krško
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Maribor 19 45
2. Olimpija 19 36
3. Aluminij 19 30
4. Domžale 19 27
5. Celje 19 26
6. Mura 19 24
7. Gorica 19 22
8. Rudar 19 18
9. Triglav Kranj 19 16
10. Krško 19 15

EkipaSN v svojem značilnem stilu laže, zavaja in manipulira javnost

13.06.2018
V prostorih NK Olimpija smo včeraj organizirali srečanje predsednika NK Olimpija za manjšo skupino povabljenih novinarjev. Zaradi časovne stiske smo se namesto klasične novinarske konference odločili za srečanje predsednika in trenerja z novinarji STA, osrednjeslovenskih dnevnih časopisov, radijskih in televizijskih hiš. Glede na to, da smo v prostore kluba lahko povabili le omejeno število novinarjev, smo upoštevali dejstvo, da z izbiro novinarjev in medijskih hiš zagotovimo najširšo objektivno informiranost javnosti.

Novinar EkipeSN je prišel nepovabljen v prostore NK Olimpija, zato ga varnostnik ni spustil naprej.  Vztrajanje na tem, da nepovabljen vstopiš v delovne prostore nekega kluba je najmanj nespodobno in nevljudno.

Da med povabljenimi novinarji ni bilo novinarja Ekipe je pač posledica naše ocene,  da časopis EkipaSN in njegovo poročanje v ničemer ne prispevajo k objektivnemu informiranju javnosti o dogajanju v Olimpiji in v slovenskemu športu. Časnik EkipaSN o dogajanjih v Olimpiji objavlja najpogosteje laži in dezinformacije, polne natolcevanj, ugibanj in škodljivih ter žaljivih podtikanj, zato nismo videli nobene potrebe po tem, da jih povabimo na druženje s predsednikom in trenerjem.

Namigovanje o tem češ, da je bila zato, ker nismo povabili novinarja Ekipe na dogodek javnost prikrajšana za pomembne informacije in da gre za nedemokratično potezo je več kot smešno. Olimpija je vedno odprta za javnost in nikoli nihče iz Olimpije ni preprečil udeležbo nobenemu novinarju na novinarskih konferencah, zato so tovrstna namigovanju povsem v duhu pisanja časnika EkipaSN, ki se redkokdaj srečuje z dejstvi in realnostjo.