Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Olimpija - Krško
Sreda, 23. 5. 2018, ob 16:00, Stožice
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Olimpija 34 76
2. Maribor 34 74
3. Domžale 33 66
4. Rudar 34 47
5. Celje 33 44
6. Gorica 34 44
7. Krško 33 34
8. Aluminij 34 33
9. Triglav Kranj 34 25
10. Ankaran Hrvatini 33 23

Elsner čaka le še na Avramovskega

15.02.2017
Rok Vodišek: »Z vsakim dnem smo vse bolj uigrani.«
Belek – Nogometaši Olimpije so vstopili v deveti dan priprav v turškem Beleku, kjer jih v zadnjih treh dneh spremlja tudi močan veter, toda varovanci Luke Elsnerja vadbeni proces opravljajo na zgornji meji svojih zmogljivosti.

Brez večjih posebnosti so dopoldanski trening oddelali tudi še do pred kratkim oboleli Nemanja Mitrović, Leon Benko in Ricardo Alves Coelho da Silva, medtem ko se bo Daniel Avramovski soigralcem priključil jutri. Blessing Chibuike Eleke je začel z lažjim tekom, kar je nadvse spodbuden znak, ostali pa so opravili visoko intenzivno vadbo, ki je med drugim zajemala dvoboje 1:1, pokrivanje prostora v obrambnem delu in hiter zaključek v napadu.
»Z vsakim dnem smo vse bolj uigrani, kar se ne nazadnje kaže tudi v zelo majhnem številu prejetih zadetkov na tekmah v Turčiji. Prepričan sem, da bomo do 25. februarja dosegli želeno raven forme, ki bo zadostovala za pozitiven rezultat v Ljudskem vrtu,« je po opravljenem treningu na zelenici Bellis Sports centra dejal mladi Rok Vodišek, ki ima v Nejcu Vidmarju in izkušenemu Aleksandru Šeligi močno in predvsem zdravo konkurenco.
»Trener nam pametno odmerja minutažo na tekmah, tako da brez težav ohranjamo svežino za vsakodnevne napore. Tu v Beleku imamo resnično izjemne pogoje za delo, pravi užitek je priti na vsak trening in opraviti tisto, kar se od tebe zahteva. Tudi novinci so z nami že lep čas in kažejo velik napredek, kar vliva upanje, da bodo od uvodne preizkušnje v Mariboru moštvu prinesli tisto, kar se od njih pričakuje,« se kakovosti v taboru zmajev zaveda 18-letni vratar in v isti sapi opozarja, da bo v spomladanskem delu prvenstva prav vsaka tekma odločilna v boju za ubranitev naslova državnega prvaka.
»V slovenskem državnem prvenstvu slabih moštev ni. Že v jesenskem delu smo na lastni koži občutili in doživeli nekaj neprijetnih in nepričakovanih presenečenj. Če želimo na koncu sezone ciljno črto prečkati kot prvi, bomo morali na vsakem obračunu prikazati najboljšo možno igro. Upam in verjamem, da se bo na koncu razpletlo po naših željah,« še dodaja Olimpijina trinajstica.

#verjamemvzmaje