Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Olimpija - Domžale
Nedelja, 27. 9., ob 20:15, Ljubljana
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Mura 4 10
2. Maribor 4 8
3. Domžale 4 7
4. Bravo 4 7
5. CB24 Tabor Sežana 4 6
6. Koper 4 5
7. Aluminij 4 4
8. Olimpija 3 2
9. Celje 4 2
10. Gorica 3 0

Generalka pred derbijem z Mariborom

14.02.2020
Olimpija v soboto za zaprtimi vrati proti Celju
Nogometaše Olimpije to soboto čaka generalka pred nadaljevanjem sezone. Zmaji se bodo na stadionu Z'dežele ob 15. uri pomerili s Celjem, tekma pa bo potekala za zaprtimi vrati.

Zeleno-beli so se preteklo nedeljo vrnili s priprav v Turčiji in v tem tednu v Ljubljani nadaljevali s treningi. Glavni trener Safet Hadžić je pred sobotnim obračunom dejal:

»Pomembno je, da se za generalko s Celjem pripravimo, kot da gre za prvenstveno tekmo. Poskušali bomo narediti dober rezultat, na igrišču pa moramo delovati tako, da se bo vedelo, kje ima ekipa rep in glavo. Moral pa se bom še odločiti glede igralcev v zadnji liniji,« je dejal Hadžić, ki na derbiju z Mariborom ne bo mogel računati na kaznovana branilca Mirala Samardžića in Mackyja Bagnacka.

Med tistimi, ki bodo lahko igrali na prvi tekmi spomladanskega dela sezone, je tudi novinec, osrednji branilec Daniel Kamy, ki se je uradno pridružil Olimpiji: »Glede na igro, ki jo je do sedaj pokazal, lahko rečem, da sem pozitivno presenečen in da računam nanj,« je o Kameruncu in njegovih igrah v pripravljalnem obdobju povedal Hadžić, ki ima na treningih v Ljubljani tudi dva povratnika, Harisa Kadrića in Gorana Brkića, ki sta se vrnila s posoj pri Rudarju oziroma Triglavu.

Strateg zmajev je spregovoril tudi o poškodovanih nogometaših. Zaradi težav sta priprave v Turčiji izpustila Timi Max Elšnik in Jan Andrejašič, poleg tega se je iz pripravljalne baze predčasno vrnil Endri Čekiči: »Nekateri igralci so blizu vrnitvi in na tekmi z Mariborom se bo njihovo število skrčilo. Veliko poškodovanih ne bo,« je pozitivno novico sporočil Hadžić.


#verjamemvzmaje