Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Krško - Olimpija
23.2.2019, Krško
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Maribor 19 45
2. Olimpija 19 36
3. Aluminij 19 30
4. Domžale 19 27
5. Celje 19 26
6. Mura 19 24
7. Gorica 19 22
8. Rudar 19 18
9. Triglav Kranj 19 16
10. Krško 19 15

Gremo na derbi!

07.11.2017
Zmaji potrebujejo vašo podporo s tribun
Olimpija po petnajstih krogih državnega prvenstva z 11 zmagami in 4 remiji zaseda prvo mesto in je v odličnem položaju. Varovanci Igorja Bišćana imajo visoke cilje tudi v pokalnem tekmovanju, že v četrtfinalu pa jih čaka večni derbi z Mariborom. Prva tekma v naših Stožicah bo v soboto, 11.11.2017, ob 17:15. Zmaji potrebujejo in tudi pričakujejo vašo podporo s tribun.

Vstopnice
Prostih sedežev za sobotni spektakel je vedno manj. Do nakupa vstopnic vas loči zgolj klik na to povezavo. V primeru, da stadion ne bo razprodan, bodo odprta prodajna mesta z vstopnicami pred C tribuno Stožic.

Personalizacija
Na derbijih ste že vajeni nekoliko drugačnega režima pri vstopu na stadion. Na vstopnice boste morali vpisati osebne podatke in ob vstopu na stadion predložiti osebni dokument. Zato vas naprošamo, da ste v izogib gneči pravočasno na vhodih na stadion.

Imetniki sezonskih vstopnic po ustaljenih pravilih
Lastniki sezonskih vstopnic boste imeli tudi tokrat posebna vhoda na tribuno.

Parkiranje
Obiskovalci tekme boste lahko parkirali v garažni hiši ob stadionu, ki pa bo hitro polna. Zato bodite pozorni še na parkirišča Kranjčeva, Žale, Nove Žale, Ekonomska fakulteta, FDV, parkirna hiša WTC in Modri Kvadrat. Na parkiriščih Mestne občine Ljubljana je že dve uri pred tekmo in še uro po tekmi parkiranje brezplačno. Med parkirišči bo prav tako urejena krožna avtobusna linija.

Brezplačen javni prevoz tri ure pred in po tekmi
Vstopnice za tekme NK Olimpija zagotavljajo brezplačen prevoz na mestnih avtobusih LPP tri ure pred in po tekmi. 20 minut po končani tekmi vas bodo na Vojkovi čakali avtobusi za vse smeri.

Spremenjen prometni režim
Zaradi velikega števila obiskovalcev bo v okolici stadiona Stožice veljal spremenjen prometni režim. Del Vojkove ceste se bo ob 18h spremenil v enosmerno cesto. Tako bo predvidoma do 23. ure.

Green Dragons
Naši najzvestejši navijači Green Dragons prav tako opozarjajo, da gredo vstopnice zelo hitro. Pohitite na green-dragons.com in za zeleno-bele navijajte s tribune Sever. 

Gostje
Gostujoči navijači lahko vstopnice kupijo le prek NK Maribor in njihovih prodajnih mest. Iz varnostnih razlogov bo vstop gostujočim navijačem na ostale tribune zavrnjen.

Novinarji
Na press tribuno stožiškega stadiona boste lahko vstopili z rumeno novinarsko akreditacijo PrveLige.

Se vidimo v Stožicah!