Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Olimpija - Koper
Sreda, 21. 4., ob 16.45, Ljubljana
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Olimpija 28 54
2. Maribor 28 50
3. Mura 28 46
4. Domžale 28 41
5. Koper 28 40
6. Bravo 28 36
7. CB24 Tabor Sežana 28 33
8. Celje 28 28
9. Aluminij 28 28
10. Gorica 28 19

Igrati za Olimpijo bo čast in odgovornost

12.06.2017
Goran Brkić se predstavi
Prvi novinec v vrstah Olimpije v tem prestopnem roku je srbski vezist Goran Brkić, ki je nazadnje igral za Mladost iz Bosne in Hercegovine. Tam je pustil velik pečat, v zadnji sezoni je dosegel 12 zadetkov in si s tem prislužil prestop v Ljubljano.

Goran v prvem pogovoru ni skrival navdušenja. "Vemo, da je Olimpija velik, resen klub. Temu primerni so tudi treningi in odnos do dela. Igrati za Olimpijo bo velika odgovornost, hkrati pa tudi čast, saj ta klub podpira ogromno navijačev," z nasmehom na obrazu razlaga Brkić, ki se je Ljubljančanom pridružil že na prvem treningu.

Tudi Brkića veseli dejstvo, da bo v Ljubljani delal pod taktirko Igorja Bišćana. "Trener nam želi vcepiti svojo vizijo, ki jo bomo brez težav sprejeli. Prvi vtisi so odlični, tudi igralci so me odlično sprejeli, tako da sem zelo zadovoljen," nadaljuje 26-letni vezist in dodaja: "Kot otrok sem spremljal njegove igre pri Liverpoolu, zato bo to posebna izkušnja. Človek s takšno kariero, izkušnjami in karakterjem lahko Olimpijo dvigne še na višji nivo."

Otroka OFK Beograda in dolgoletnega člana mlajših srbskih reprezentanc odlikujeta dober strel z razdalje in izvedba prekinitev, kljub dejstvu, da se redko pojavlja v kazenskem prostoru nasprotnika, pa dosega veliko golov: "Večino zadetkov sem dosegel z razdalje, sicer pa je najbolj pomembno, da gre moštvu dobro. Ko je temu tako, lahko do izraza pride tudi posameznik."

"Nisem še imel časa za ogled Ljubljane, ampak prvi vtis je zelo dober. Kmalu se bo  sem preselila tudi moja družina, za katero verjamem, da se bo tukaj odlično počutila," zaključuje novinec v vrstah Olimpije.

Brkić je podpisal dvoletno pogodbo.

#verjamemvzmaje