Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Gorica - Olimpija
Sobota, 21.7., ob 20:15, Nova Gorica
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Olimpija 36 80
2. Maribor 36 80
3. Domžale 36 73
4. Rudar 36 50
5. Celje 36 50
6. Gorica 36 47
7. Krško 36 34
8. Aluminij 36 33
9. Triglav Kranj 36 28
10. Ankaran Hrvatini 36 26

Ilić: Pozitivno naprej

06.08.2017
Kapetan je v Kranju videl veliko pozitivnega
Zmaji so kljub popolni prevladi in številnim priložnostim v Kranju osvojili točko. Kapetan Branko Ilić je bil s prikazanim zadovoljen, manjkal je zgolj zadetek.

"Odigrali smo dobro tekmo. Tako, kot smo se dogovorili. Manjkal je gol, pika na i, da bi tekmo dobili. Moramo čestitati Triglavu za osvojeno točko, dobro so se pripravili na nas, kar se je videlo na igrišču. Ni nam uspelo prebiti tega zidu, vseeno moramo iti pozitivno naprej ter se osredotočiti na naslednje tekme. Z istim ciljem," pravi kapetan, ki ga veseli dejstvo, da je Olimpija na štirih tekmah prejela vsega en gol, na treh zaporednih pa je mrežo ohranila nedotaknjeno.

"Naš gol niti za trenutek ni bil ogrožen. Tudi to je pomembno. Ne samo obramba, za to je zaslužno celotno moštvo. Tako, kot smo tudi vsi krivi, da ga nismo dali. Vsem fantom bi rad čestital, danes žal nismo dosegli gola, ampak če bomo tako nadaljevali, se lahko nadejamo marsičesa."

Močno popoldansko sonce je povzročalo kar nekaj težav gledalcem na tribuni, pa tudi nogometašem na igrišču in klopi. Branko v tem ni želel iskati izgovorov. "Ni bilo spet tako težko. Večje težave nam je povzročala zelenica, ki ni bila zalita, žoga ni tekla hitro, posledično pride utrujenost. Ne glede na razmere in pogoje, smo bili veliko boljši. Gremo naprej, dvignjenih glav," zaključuje osrednji branilec.

#verjamemvzmaje