Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Olimpija - Maribor
Sobota, 31. 3. 2018, Stožice
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Olimpija 24 58
2. Maribor 23 48
3. Domžale 21 40
4. Rudar 22 36
5. Celje 23 33
6. Gorica 22 26
7. Krško 21 23
8. Aluminij 22 18
9. Triglav Kranj 21 14
10. Ankaran Hrvatini 22 13

Ilić: Pozitivno naprej

06.08.2017
Kapetan je v Kranju videl veliko pozitivnega
Zmaji so kljub popolni prevladi in številnim priložnostim v Kranju osvojili točko. Kapetan Branko Ilić je bil s prikazanim zadovoljen, manjkal je zgolj zadetek.

"Odigrali smo dobro tekmo. Tako, kot smo se dogovorili. Manjkal je gol, pika na i, da bi tekmo dobili. Moramo čestitati Triglavu za osvojeno točko, dobro so se pripravili na nas, kar se je videlo na igrišču. Ni nam uspelo prebiti tega zidu, vseeno moramo iti pozitivno naprej ter se osredotočiti na naslednje tekme. Z istim ciljem," pravi kapetan, ki ga veseli dejstvo, da je Olimpija na štirih tekmah prejela vsega en gol, na treh zaporednih pa je mrežo ohranila nedotaknjeno.

"Naš gol niti za trenutek ni bil ogrožen. Tudi to je pomembno. Ne samo obramba, za to je zaslužno celotno moštvo. Tako, kot smo tudi vsi krivi, da ga nismo dali. Vsem fantom bi rad čestital, danes žal nismo dosegli gola, ampak če bomo tako nadaljevali, se lahko nadejamo marsičesa."

Močno popoldansko sonce je povzročalo kar nekaj težav gledalcem na tribuni, pa tudi nogometašem na igrišču in klopi. Branko v tem ni želel iskati izgovorov. "Ni bilo spet tako težko. Večje težave nam je povzročala zelenica, ki ni bila zalita, žoga ni tekla hitro, posledično pride utrujenost. Ne glede na razmere in pogoje, smo bili veliko boljši. Gremo naprej, dvignjenih glav," zaključuje osrednji branilec.

#verjamemvzmaje