Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Rudar - Olimpija
Petek, 27. 10. 2017, ob 20:20, Mestni stadion ob jezeru
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Olimpija 13 33
2. Maribor 12 28
3. Gorica 12 19
4. Rudar 12 19
5. Domžale 12 16
6. Krško 12 15
7. Celje 12 12
8. Aluminij 12 10
9. Triglav Kranj 13 8
10. Ankaran Hrvatini 12 6

Ilić: Pozitivno naprej

06.08.2017
Kapetan je v Kranju videl veliko pozitivnega
Zmaji so kljub popolni prevladi in številnim priložnostim v Kranju osvojili točko. Kapetan Branko Ilić je bil s prikazanim zadovoljen, manjkal je zgolj zadetek.

"Odigrali smo dobro tekmo. Tako, kot smo se dogovorili. Manjkal je gol, pika na i, da bi tekmo dobili. Moramo čestitati Triglavu za osvojeno točko, dobro so se pripravili na nas, kar se je videlo na igrišču. Ni nam uspelo prebiti tega zidu, vseeno moramo iti pozitivno naprej ter se osredotočiti na naslednje tekme. Z istim ciljem," pravi kapetan, ki ga veseli dejstvo, da je Olimpija na štirih tekmah prejela vsega en gol, na treh zaporednih pa je mrežo ohranila nedotaknjeno.

"Naš gol niti za trenutek ni bil ogrožen. Tudi to je pomembno. Ne samo obramba, za to je zaslužno celotno moštvo. Tako, kot smo tudi vsi krivi, da ga nismo dali. Vsem fantom bi rad čestital, danes žal nismo dosegli gola, ampak če bomo tako nadaljevali, se lahko nadejamo marsičesa."

Močno popoldansko sonce je povzročalo kar nekaj težav gledalcem na tribuni, pa tudi nogometašem na igrišču in klopi. Branko v tem ni želel iskati izgovorov. "Ni bilo spet tako težko. Večje težave nam je povzročala zelenica, ki ni bila zalita, žoga ni tekla hitro, posledično pride utrujenost. Ne glede na razmere in pogoje, smo bili veliko boljši. Gremo naprej, dvignjenih glav," zaključuje osrednji branilec.

#verjamemvzmaje