Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Olimpija - Radomlje
Sobota, 25. 9., 20:15, Stadion Stožice
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Koper 8 19
2. Bravo 9 16
3. Olimpija 9 16
4. Mura 9 14
5. Maribor 9 13
6. CB24 Tabor Sežana 9 13
7. Celje 9 10
8. Domžale 8 10
9. Aluminij 9 7
10. Radomlje 9 5

Informacije za gledalce pred večnim derbijem

30.07.2021
Zagotovili smo brezplačno testiranje pred stadionom
Olimpija bo v nedeljo, 1. 8. 2021, ob 20.15 odigrala tretji krog Prve lige Telemach. Zmaji se bodo v večnem derbiju pomerili z Mariborom.

Vstopnice

Vstopnice so na voljo v uradni trgovini NK Olimpija v Mercator Supernova Šiška, na klubski spletni strani prek naslednje povezave: https://vstopnice.nkolimpija.si/ in na dan tekme na dveh prodajnih mestih na Stožicah.

Za tekmo je s strani policije predpisana obvezna personalizacija vstopnic. Pozivamo vas, da na vstopnici že vnaprej izpolnite kuponček za personalizacijo, ki ga boste ob vstopu predali varnostniku. Za vse, ki boste vstopnice kupili preko spleta, bodo pred vhodi na stadion predvidene točke, kjer vam bodo hostese predale kuponček za personalizacijo, ki ga boste izpolnili na licu mesta. Zaradi personalizacije vstopnic morajo vsi gledalci imeti s seboj veljaven osebni dokument.

Gledalci morajo za vstop na stadion izpolnjevati pogoje PCT (preboleli, cepljeni, testirani). Kot veljaven negativni test veljajo vsa dostopna in veljavna potrdila.

Brezplačno testiranje

Na dan tekme se bo 17.00 pred stadionom začelo brezplačno testiranje za obiskovalce srečanja. Svetujemo vam, da na prizorišče prispete pravočasno, da se izognete gneči. S seboj je potrebno imeti zdravstveno izkaznico in veljaven osebni dokument.

Prometni režim

Zaradi del v okolici stadiona gledalce, ki bodo v Stožice prispeli z avtomobilom, naprošamo, da se poslužujejo Vhoda 1. Parkiranje v garaži stadiona bo omogočeno do zapolnitve mest. Po zapolnitvi parkirnih prostorov v Stožicah bodo na voljo okoliška parkirišča z izjemno parkirnih prostorov pri pokopališču Žale, ki bo namenjeno gostujočim gledalcem.

Kot že dolga leta še vedno velja, da imajo imetniki vstopnic za tekmo brezplačen prevoz z mestnimi avtobusi LPP 3 ure pred in po obračunu. 

Imetniki sezonskih vstopnic

Pošiljke z vašimi sezonskimi vstopnicami so bile oddane na pošto, ampak nismo prepričani, da bodo pri vas pravočasno, zato vam bomo danes na e-mail poslali vstopnico za nedeljsko tekmo z Mariborom na mestu vašega sezonskega sedeža. To vstopnico uporabite za vaš vstop na nedeljsko tekmo.

Pridite v Stožice in podprite Zmaje na večnem derbiju!

#verjamemvzmaje