Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Olimpija - Gorica
Ljubljana
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Olimpija 0 0
2. Gorica 0 0
3. CB24 Tabor Sežana 0 0
4. Bravo 0 0
5. Mura 0 0
6. Aluminij 0 0
7. Celje 0 0
8. Domžale 0 0
9. Maribor 0 0
10. Koper 0 0

Jović: »Olimpija mi je dala veliko dobrega in z veseljem se vračam.«

03.07.2020
V Olimpijo se je vrnil Boban Jović
V NK Olimpija Ljubljana smo že sporočili, da smo v nogometni šoli posodobili trenersko piramido, kjer pa je na novo tudi ime, ki ga prepoznate vsi navijači zeleno-belih. Med zmaje se je tako vrnil Boban Jović, ki bo v Olimpiji svojo trenersko pot pričel kot pomočnik v selekciji U14.

Jović je v Olimpiji pustil velik pečat. Za klub je debitiral leta 2009 in bil del naše zgodbe do leta 2014, ko je odšel k Poljskemu prvoligašu. V tem času je zbral 174 nastopov, 11 asistenc in 13 zadetkov. Bil je tudi kapetan zeleno-belih. S strani navijačev je leta 2011 prejel največje priznanje - Zmajevo srce, prav tako pa ga je SPINS v sezoni 2012/13 izbral za najboljšega mladega nogometaša sezone.

Bivši reprezentant Slovenije je po odhodu iz Olimpije tako igral za poljsko Wislo Krakov, kasneje pa še za turški Bursaspor ter poljski Slask Wroclaw. Konec leta 2019 je svojo nogometno kariero zaključil, zdaj pa se vrača v zmajevo gnezdo, kjer bo svoje izkušnje prenašal na mlade upe Olimpije.

»Občutki so dobri, po nekaj letih se vračam nazaj v Olimpijo, kjer sem doživel veliko dobrega. Pred kratkim sem končal kariero in hitro sem začel pogrešati nogomet. Klub mi je ponudil priložnost in po nekaj pogovorih sem se odločil za skupno pot. Zame je to začetek trenerske poti in prepričan sem, da bom v sodelovanju z ostalimi trenerji na otroke uspešno prenašal svoje znanje in izkušnje iz igralskih časov,« je ob podpisu pogodbe povedal Boban Jović.

#verjamemvzmaje #nsolimpija