Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Olimpija - Maribor
30.5.2019, Celje
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Maribor 36 78
2. Olimpija 36 69
3. Domžale 36 63
4. Mura 36 52
5. Celje 36 49
6. Aluminij 36 48
7. Rudar 36 43
8. Triglav Kranj 36 37
9. Gorica 36 31
10. Krško 36 24

Kadetska selekcija maksimalno izkoristila kratke priprave

19.02.2019
Milan Anđelković zelo zadovoljen z opravljenim delom v Čatežu
Olimpijini kadeti so se pretekli teden mudili v Čatežu, kjer so pod vodstvom Milana Anđelkovića opravili krajše priprave pred nadaljevanjem prvenstva.

Glavni trener kadetske selekcije je bil zelo zadovoljen s štiridnevnim piljenjem forme, saj je ekipa dobro izkoristila čas in pogoje, ki jih je imela na voljo:

»Na pripravah smo imeli odlične pogoje. Vreme je bilo zelo lepo, igrišče z naravno travo je bilo vrhunsko pripravljeno. Priprave so bile sicer kratke, vendar pa smo jih maksimalno izkoristili. Naredili smo korak naprej v taktičnem smislu, obenem pa nekaj časa posvetili tudi druženju in »teambuildingu«, je pojasnil Anđelković.

Pri zmagi nad Interjem pokazali karakter in nepopustljivost

Priprave so bile zelo uspešne tudi zato, ker so kadeti uspešno prestali pripravljalni test proti Interju iz Zaprešića (3:2). Zmaji so na tekmi dvakrat zaostajali, a pokazali izjemen karakter in nepopustljivost, za kar so bili na koncu nagrajeni:

»Pri Olimpiji moramo imeti tako člani strokovnega vodstva kot igralci vedno v mislih, da se nikoli ne smemo predati. Na tej tekmi smo se tega tudi držali in upam, da bomo takšen prestop prenesli tudi na prvenstvene tekme. Za nas ni predaje, vedno moramo iti do konca,« je razmišljal glavni trener.

Crvena zvezda zadnji nasprotnik pred nadaljevanjem prvenstva

Kadetska selekcija ima za zaključni del priprav na voljo še slaba dva tedna, saj se bo sezona nadaljevala prvi vikend v marcu. Varovanci Milana Anđelkovića se bodo v tem času posvetili še zadnjim finesam, čaka pa jih še pripravljalna tekma proti Crveni zvezdi:

»Do konca pripravljalnega obdobja nas čaka še prijateljska tekma proti Crveni zvezdi (datum še ni znan, op. p.), ta pa bo služila kot generalka pred nadaljevanjem prvenstva. K tej tekmi bomo pristopili tako, kot bi šlo za ligaški obračun,« je zaključil Anđelković.