Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Domžale - Olimpija
30.3.2019, Domžale
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Maribor 23 53
2. Olimpija 23 43
3. Domžale 23 34
4. Aluminij 23 33
5. Celje 23 33
6. Mura 23 29
7. Gorica 23 25
8. Triglav Kranj 23 25
9. Rudar 23 24
10. Krško 23 16

Kadetska selekcija maksimalno izkoristila kratke priprave

19.02.2019
Milan Anđelković zelo zadovoljen z opravljenim delom v Čatežu
Olimpijini kadeti so se pretekli teden mudili v Čatežu, kjer so pod vodstvom Milana Anđelkovića opravili krajše priprave pred nadaljevanjem prvenstva.

Glavni trener kadetske selekcije je bil zelo zadovoljen s štiridnevnim piljenjem forme, saj je ekipa dobro izkoristila čas in pogoje, ki jih je imela na voljo:

»Na pripravah smo imeli odlične pogoje. Vreme je bilo zelo lepo, igrišče z naravno travo je bilo vrhunsko pripravljeno. Priprave so bile sicer kratke, vendar pa smo jih maksimalno izkoristili. Naredili smo korak naprej v taktičnem smislu, obenem pa nekaj časa posvetili tudi druženju in »teambuildingu«, je pojasnil Anđelković.

Pri zmagi nad Interjem pokazali karakter in nepopustljivost

Priprave so bile zelo uspešne tudi zato, ker so kadeti uspešno prestali pripravljalni test proti Interju iz Zaprešića (3:2). Zmaji so na tekmi dvakrat zaostajali, a pokazali izjemen karakter in nepopustljivost, za kar so bili na koncu nagrajeni:

»Pri Olimpiji moramo imeti tako člani strokovnega vodstva kot igralci vedno v mislih, da se nikoli ne smemo predati. Na tej tekmi smo se tega tudi držali in upam, da bomo takšen prestop prenesli tudi na prvenstvene tekme. Za nas ni predaje, vedno moramo iti do konca,« je razmišljal glavni trener.

Crvena zvezda zadnji nasprotnik pred nadaljevanjem prvenstva

Kadetska selekcija ima za zaključni del priprav na voljo še slaba dva tedna, saj se bo sezona nadaljevala prvi vikend v marcu. Varovanci Milana Anđelkovića se bodo v tem času posvetili še zadnjim finesam, čaka pa jih še pripravljalna tekma proti Crveni zvezdi:

»Do konca pripravljalnega obdobja nas čaka še prijateljska tekma proti Crveni zvezdi (datum še ni znan, op. p.), ta pa bo služila kot generalka pred nadaljevanjem prvenstva. K tej tekmi bomo pristopili tako, kot bi šlo za ligaški obračun,« je zaključil Anđelković.