Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Olimpija - Mura
Sobota, 24. 8., ob 20:15, Ljubljana
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Aluminij 6 14
2. Olimpija 6 13
3. Mura 5 11
4. Celje 6 9
5. CB24 Tabor Sežana 6 9
6. Maribor 6 6
7. Triglav Kranj 6 6
8. Bravo 6 5
9. Rudar 6 3
10. Domžale 5 2

Kadrić: Sladko je doseči gol proti največjemu rivalu

12.05.2019
Haris Kadrić in Safet Hadžić po suvereni zmagi na derbiju
Olimpija je v 32. krogu državnega prvenstva na gostovanju v Ljudskem vrtu prikazala odlično predstavo in premagala Maribor s 3:0.

Trener zmajev Safet Hadžić je bil po tekmi zelo zadovoljen z videnim: »Zasluženo smo zmagali. Imeli smo dober dan, gostitelji pa slabega. Zmaga s 3:0 za nas predstavlja velik rezultat. V prvem polčasu smo igrali idealno, tako, kot smo si želeli, in rezultat je tukaj. Moja želja je bila, da igramo napadalen nogomet in dosežemo veliko golov, svoj cilj pa smo tudi dosegli.«

Pri zmagi zeleno-belih je imel vidno vlogo 19-letni Haris Kadrić, ki je dosegel svoj ligaški prvenec in si prislužil pohvale trenerja: »Ko nekaj časa opazuješ mlade igralce v klubu, potem lahko spoznaš, da imamo tudi v Sloveniji kakovostne nogometaše, samo treba jim je dati priložnost. Kadrić ima velik potencial in mislim, da je lahko v prihodnosti kandidat tudi za člansko reprezentanco,« je o svojem varovancu povedal Hadžić.

Obetavni napadalec Olimpije Haris Kadrić je o svoji predstavi in povedal: »Če je kje sladko doseči gol, je to v Ljudskem vrtu, pred polnim stadionom in proti največjemu rivalu. Bili smo boljši, izkoristili svoje priložnosti in zasluženo zmagali,« je bil srečen Kadrić, ki je o trenerjevi pohvali dejal: »Pred samo tekmo mi je rekel, naj se dokažem in poskušam doseči gol. Vedel sem, da bo težko, vendar pa smo s soigralci odigrali odlično tekmo, borili smo se eden za drugega. Talent, o katerem govori trener, sam po sebi ne bo zadostoval, zavedam se, da bom moral vložiti še veliko dela, in videl bom, kam me bo to pripeljalo,« je zrelo razmišljal mladi član zmajev.

#verjamemvzmaje