Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Olimpija - Domžale
Nedelja, 27. 9., ob 20:15, Ljubljana
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Mura 4 10
2. Maribor 4 8
3. Domžale 4 7
4. Bravo 4 7
5. CB24 Tabor Sežana 4 6
6. Koper 4 5
7. Aluminij 4 4
8. Olimpija 3 2
9. Celje 4 2
10. Gorica 3 0

Kidrič in Alić nova člana Olimpije

06.02.2019
Zeleno-beli so v svoje vrste pripeljali napadalca in branilca
NK Olimpija Ljubljana z veseljem sporoča, da sta klub okrepila napadalec Rok Kidrič in osrednji branilec Ermin Alić.

23-letni in 196 centimetrov visoki Kidrič je v slovenskem državnem prvenstvu odigral 42 tekem, 10 nastopov je vknjižil kot član Ankarana, 32 pa v dresu Aluminija, za katerega je dosegel 10 golov, od tega 6 v tej sezoni.

»Zelo sem zadovoljen, da sem postal član Olimpije, ob tej priložnosti bi se rad zahvalil tako svojemu dosedanjemu klubu Aluminiju kot tudi predsedniku Olimpije Milanu Mandariću in športnemu direktorju Fabijanu Komljenoviću. Dal bom vse od sebe za Olimpijo in upam, da ju ne bom razočaral,« je ob prestopu povedal Kidrič.

Ermin Alić je 26-letni in 186 centimetrov visoki branilec iz Črne gore, ki se je Olimpiji pridružil iz kranjskega Triglava, za katerega je v tej sezoni nastopil na 16 tekmah, pred tem pa je igral še za Jedinstvo Bijelo Polje, Rudar Pljevljo, B ekipo Villarreala, Spartak Subotico in FK Dečić.

»Rad bi se zahvalil Triglavu, da mi je omogočil prestop. Presrečen sem, da sem se pridružil Olimpiji, to predstavlja velik izziv. Komaj čakam, da se priključim ekipi in ji pomagam uresničiti zastavljene cilje,« je ob podpisu pogodbe dejal Alić.

Kidrič in Alić bosta jutri odpotovala v Belek in se v pripravljalni bazi pridružila novim soigralcem.

Olimpija je s prihodom Kidriča in Alića dokončala tretji oziroma četrti prestop v tem prestopnem roku, pred tem sta se zmajem pridružila branilec Matic Paljk in krilni nogometaš Endri Cekici.

Dobrodošla, Rok in Ermin!

#verjamemvzmaje