Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Olimpija - Mura
Sobota, 24. 8., ob 20:15, Ljubljana
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Aluminij 6 14
2. Olimpija 6 13
3. Mura 5 11
4. Celje 6 9
5. CB24 Tabor Sežana 6 9
6. Maribor 6 6
7. Triglav Kranj 6 6
8. Bravo 6 5
9. Rudar 6 3
10. Domžale 5 2

Komljenovićeva vizija se je začela uresničevati

03.12.2018
Milan Mandarič z imenovanjem novega vodje mladinskega pogona zadel v polno
Mesec december za večino ljudi predstavlja praznični čas, v katerem se življenje in delo nekoliko upočasni. A to ne velja za našega vodjo mladinske šole Fabijana Komljenovića, ki je po oktobrskem prihodu nemudoma zavihal rokave in s tem pospešeno nadaljuje tudi v teh dneh, rezultati njegovega dela pa se še kako poznajo.

Fabijan Komljenović se je klubu pridružil z vizijo, da se podmladku ponudi najboljše pogoje za delo in posledično tudi dvigne rezultate.

Kmalu po svojem prihodu je spoznal, da bi bilo treba ljubitelje nogometa bolje seznaniti z delom v mladinski šoli, zato je poskrbel za nastanek profila Nogometne šole Olimpija Ljubljana na družabnih omrežjih Facebook in Instagram, kjer so ljudem med drugim na voljo vse informacije v zvezi s tekmami in drugimi dogodki ter različne fotogalerije.

Ena izmed njegovih prvih potez je bila uvedba sodelovanja nogometašev s športnimi psihoterapevti, vsem selekcijam mladinske šole je tudi priskrbel svojega fizioterapevta in kondicijskega trenerja, vse to je imelo pozitiven vpliv na predstave na igrišču, kar še posebej velja za kadete in mladince, ki jih je Fabijan Komljenović redno spremljal na tekmah državnega prvenstva.

Novi vodja mladinske šole se bo zadovoljil le z odličnostjo, zato je predlagal tudi izboljšave na področju delovnih pogojev v Športnem parku Jama. Njegova želja je, da bi park nadgradili z boljšo razvestljavo, zgradili atletsko stezo in uredili tudi prostor za fizioterapevte in fitnes center za mlade nogometaše, kar bo klub poskušal uresničiti v bližnji prihodnosti.

Komljenović je v tem mesecu delal tudi na področju dobrih medsebojnih odnosov, saj je pretekli petek, skupaj s predsednikom kluba Milanom Mandarićem organiziral praznično druženje trenerjev in drugih predstavnikov ekip mladinske šole.

Srečanje, ki je potekalo v sproščenem vzdušju, je predstavljalo priložnost za analizo predstav v dosedanjem delu tekmovanja in dodatno krepitev odnosov.

Fabijan Komljenović je v klubu le kratek čas, vendar pa je hitro dokazal, kakšne načrte ima z zmaji. Če se po jutru dan pozna, potem lahko z velikim optimizmom pričakujemo prihodnost.