Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Tekma ni določena.
Zadnje novice
Lestvica
1. Maribor 36 78
2. Olimpija 36 69
3. Domžale 36 63
4. Mura 36 52
5. Celje 36 49
6. Aluminij 36 48
7. Rudar 36 43
8. Triglav Kranj 36 37
9. Gorica 36 31
10. Krško 36 24

Kronaveter: To je bila prava Olimpija

27.08.2018
V kvalifikacijah za evropsko ligo nas nikakor ne gre odpisati
Atraktivna, napadalna igra z veliko kombinatorike, hitrimi podajami, prehodi med linijami in številnimi priložnostmi, je bilo tisto, kar je v nedeljo v Domžalah navdušilo ljubljanske navijače. Ti so se znova zbrali v lepem številu in podprli svoje ljubljence.

Eden izmed strelcev je bil Rok Kronaveter, ki je na položaju ofenzivnega vezista pokazal, zakaj je verjetno najboljši igralec v ligi. Krona je 'odprl' Domžale v peti minuti, ko je po podaji Vombergarja krenil sam proti golu in učinkovito zaključil za zgodnje vodstvo. "Lahko rečem, da smo res zadovoljni z našo igro. Predvsem prvi polčas je bil fantastičen. Pravzaprav brez napake. To je prava Olimpija," je dejal Kronaveter, ki je tokrat zaigral nekoliko višje na terenu kot v začetku sezone: "Da, to mi odgovarja. Dobro se počutim, ko imam več svobode, ko se lahko vrnem po žogo in kdaj tudi začnem napad. Toda, to ni najbolj pomembno. Tri točke so tiste, ki štejejo, jaz pa sem vesel, da smo jih osvojili."

Že v četrtek zmaje čaka povratna tekma play-offa kvalifikacij za evropsko ligo v Trnavi, Kronaveter in soigralci so tako z mislimi že pri naslednjem obračunu. "Vemo, da imamo pred sabo težko nalogo. A nič ni nemogoče. Jaz nas ne bi odpisal," pravi Krona.

#verjamemvzmaje