Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Krško - Olimpija
23.2.2019, Krško
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Maribor 19 45
2. Olimpija 19 36
3. Aluminij 19 30
4. Domžale 19 27
5. Celje 19 26
6. Mura 19 24
7. Gorica 19 22
8. Rudar 19 18
9. Triglav Kranj 19 16
10. Krško 19 15

Kronaveter: V glavah zgolj naslednja tekma

22.05.2018
Vezist Olimpije in soigralci si želijo podpore s tribun
Rok Kronaveter je v soboto odigral verjetno najboljšo tekmo v sezoni. Diktiral je tempo na sredini igrišča, nekajkrat nevarno zapretili s svojimi značilnimi streli z razdalje, v 74. minuti pa uspešno izvedel najstrožjo kazen in začel velik povratek Olimpije.

"V Mariboru smo odigrali zelo dobro tekmo. Odlično smo začeli, nato prehitro prejeli izenačujoči gol, a nas to ni ustavilo. Ta ekipa ima nekaj posebnega. Ne predaja se, ima željo in srce. Če smo na nekaterih zadnjih tekmah v zaključkih popustili in imeli smolo, se je tokrat obrnilo. Povsem zasluženo smo slavili, a niti približno ne mislimo, da je prvenstvo končano," pravi Kronaveter, ki je pri izvedbi enajstmetrovke znova pokazal jeklene živce.

"Težko je bilo, ker smo na zadnjih tekmah zgrešili nekaj res lepih priložnosti. Toda moštvo je pokazalo karakter, kot že tolikokrat v tej sezoni, in za to je bilo nagrajeno," nadaljuje ljubljanska številka sedem, ki se zaveda, da prvenstvo še ni dobljeno. Zmaji v teoriji na zadnjih dveh tekmah potrebujejo štiri točke, a o tem ne razmišljajo: "Ne bomo kalkulirali. Proti Krškemu gremo na zmago, nato pa bomo začeli razmišljati o Domžalah. Verjamem, da se bo zbralo veliko število gledalcev, saj je z njimi lažje. Res je, dovolj so nam štiri točke, ampak moramo iti na vse."

Kronaveter se je dotaknil tudi odlične navijaške podpore in si zaželel podobno glasnega navijanja tudi v sredo proti Krškemu. "V Mariboru smo imeli odlično podporo s strani naših navijačev. Tako kot vedno. Lahko jih samo pohvalimo in povabimo na naslednjo tekmo, ki bo prav tako pomembna," je zaključil.

Tekma s Krškim bo v sredo ob 16h, predlagamo pa, da si vstopnice zagotovite v preprodaji (spletna stran, klubska trgovina in prodajna mesta Mojih kart), saj pričakujemo gnečo.

#skupajdonaslova #verjamemvzmaje