Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Tabor Sežana - Olimpija
Sobota, 6. 6., ob 18:00, Sežana
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Olimpija 25 50
2. Aluminij 25 45
3. Celje 25 45
4. Maribor 25 43
5. Mura 25 38
6. CB24 Tabor Sežana 25 29
7. Bravo 25 28
8. Triglav Kranj 25 27
9. Domžale 25 26
10. Rudar 25 10

Minimasters podira meje

07.10.2019
Prihajajoči konec tedna prvi turnir sezone v Čatežu
Že nekaj sezon je na koledarju prireditev za mlajše selekcije tudi nogometni Minimasters za najmlajše nogometaše, ki se je v zadnjih letih utrdil kot eno izmed tradicionalnih tekmovanj, uspešna organizacija in zadovoljstvo udeležencev pa je gostitelje prireditve postavilo pred nov izziv.

Tekmovanje v tekoči sezoni podira mejnike in prehaja čez meje ter tako postaja mednarodno. Ta konec tedna bo v Čatežu prvi dvodnevni turnir, ki bo v štirih starostnih kategorijah privabil klube iz petih držav. Med nastopajočimi sta po novem med drugim tudi beograjska kluba Crvena zvezda in Partizan, hrvaški Dinamo, Rijeka in Hajduk, nastopile bodo številne ekipe iz BiH, sodeluje tudi avstrijski Sturm iz Gradca ter še mnogo drugih. Seveda bodo nastopili tudi naši zmajčki, v nekterih selekcijah se bo Olimpija predstavila s številnimi ekipami.

Prvič v zgodovini bo turnir potekal dvodnevno, sodelujoče ekipe bodo prenočile v Termah Čatež, kar tekmovanju daje novo dimenzijo. "Pred nami je velik zalogaj in z veseljem smo ugriznili vanj. Pretekle sezone so nam potrdile, da smo na pravi poti, kar so nam vedno znova potrjevali tudi udeleženci. Sedaj je prišel čas, da podremo meje, vključili smo tudi naše prijatelje iz sosednih držav. Verjamem, da bo tudi ta način tekmovanja postal tradicionalen. Vidimo se ta konec tedna v Čatežu," je pred prvim turnirjem sezone povedal idejni oče projekta in direktor Olimpijine nogometne šole do U15 Hajro Rizvić