Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Olimpija - Rudar
Sobota, 19. 10., ob 16:45, Ljubljana
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Olimpija 13 27
2. Aluminij 13 25
3. Maribor 13 25
4. Mura 13 24
5. Celje 13 21
6. Domžale 13 13
7. Bravo 13 13
8. CB24 Tabor Sežana 13 13
9. Triglav Kranj 13 10
10. Rudar 13 5

Minimasters podira meje

07.10.2019
Prihajajoči konec tedna prvi turnir sezone v Čatežu
Že nekaj sezon je na koledarju prireditev za mlajše selekcije tudi nogometni Minimasters za najmlajše nogometaše, ki se je v zadnjih letih utrdil kot eno izmed tradicionalnih tekmovanj, uspešna organizacija in zadovoljstvo udeležencev pa je gostitelje prireditve postavilo pred nov izziv.

Tekmovanje v tekoči sezoni podira mejnike in prehaja čez meje ter tako postaja mednarodno. Ta konec tedna bo v Čatežu prvi dvodnevni turnir, ki bo v štirih starostnih kategorijah privabil klube iz petih držav. Med nastopajočimi sta po novem med drugim tudi beograjska kluba Crvena zvezda in Partizan, hrvaški Dinamo, Rijeka in Hajduk, nastopile bodo številne ekipe iz BiH, sodeluje tudi avstrijski Sturm iz Gradca ter še mnogo drugih. Seveda bodo nastopili tudi naši zmajčki, v nekterih selekcijah se bo Olimpija predstavila s številnimi ekipami.

Prvič v zgodovini bo turnir potekal dvodnevno, sodelujoče ekipe bodo prenočile v Termah Čatež, kar tekmovanju daje novo dimenzijo. "Pred nami je velik zalogaj in z veseljem smo ugriznili vanj. Pretekle sezone so nam potrdile, da smo na pravi poti, kar so nam vedno znova potrjevali tudi udeleženci. Sedaj je prišel čas, da podremo meje, vključili smo tudi naše prijatelje iz sosednih držav. Verjamem, da bo tudi ta način tekmovanja postal tradicionalen. Vidimo se ta konec tedna v Čatežu," je pred prvim turnirjem sezone povedal idejni oče projekta in direktor Olimpijine nogometne šole do U15 Hajro Rizvić