Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Maribor - Olimpija
Sobota, 22. 02., Maribor
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Olimpija 20 42
2. Aluminij 20 38
3. Maribor 20 38
4. Celje 20 34
5. Mura 20 33
6. Domžale 20 25
7. Triglav Kranj 20 20
8. CB24 Tabor Sežana 20 19
9. Bravo 20 17
10. Rudar 20 8

Minimasters podira meje

07.10.2019
Prihajajoči konec tedna prvi turnir sezone v Čatežu
Že nekaj sezon je na koledarju prireditev za mlajše selekcije tudi nogometni Minimasters za najmlajše nogometaše, ki se je v zadnjih letih utrdil kot eno izmed tradicionalnih tekmovanj, uspešna organizacija in zadovoljstvo udeležencev pa je gostitelje prireditve postavilo pred nov izziv.

Tekmovanje v tekoči sezoni podira mejnike in prehaja čez meje ter tako postaja mednarodno. Ta konec tedna bo v Čatežu prvi dvodnevni turnir, ki bo v štirih starostnih kategorijah privabil klube iz petih držav. Med nastopajočimi sta po novem med drugim tudi beograjska kluba Crvena zvezda in Partizan, hrvaški Dinamo, Rijeka in Hajduk, nastopile bodo številne ekipe iz BiH, sodeluje tudi avstrijski Sturm iz Gradca ter še mnogo drugih. Seveda bodo nastopili tudi naši zmajčki, v nekterih selekcijah se bo Olimpija predstavila s številnimi ekipami.

Prvič v zgodovini bo turnir potekal dvodnevno, sodelujoče ekipe bodo prenočile v Termah Čatež, kar tekmovanju daje novo dimenzijo. "Pred nami je velik zalogaj in z veseljem smo ugriznili vanj. Pretekle sezone so nam potrdile, da smo na pravi poti, kar so nam vedno znova potrjevali tudi udeleženci. Sedaj je prišel čas, da podremo meje, vključili smo tudi naše prijatelje iz sosednih držav. Verjamem, da bo tudi ta način tekmovanja postal tradicionalen. Vidimo se ta konec tedna v Čatežu," je pred prvim turnirjem sezone povedal idejni oče projekta in direktor Olimpijine nogometne šole do U15 Hajro Rizvić