Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Krško - Olimpija
23.2.2019, Krško
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Maribor 19 45
2. Olimpija 19 36
3. Aluminij 19 30
4. Domžale 19 27
5. Celje 19 26
6. Mura 19 24
7. Gorica 19 22
8. Rudar 19 18
9. Triglav Kranj 19 16
10. Krško 19 15

Miškić: Takšen ritem tekem je naša prednost

13.03.2018
Vezist Olimpije hvali vzdušje in enotnost v moštvu
Igor BIšćan ima na voljo precej kakovostnih igralcev, zato mora pametno porazdeliti minutažo med vse. Gneča je predvsem na sredini igrišča, kjer je v Kranju Danijel Miškić šele prvič v tej sezoni tekmo začel v prvi postavi. S svojim nastopom, predvsem pa zmago Olimpije, je bil zadovoljen.

"Zelo sem zadovoljen, pomembna je bila zgolj zmaga. Navijači verjetno niso uživali v lepoti, ampak pogoji so naredili svoje. Tako kot mi, ki smo pokazali karakter in stopili skupaj ter osvojili zelo pomembne tri točke. V sredo bomo znova igrali na našem stadionu, v dobrih pogojih in pred našimi zvestimi navijači," pravi 24-letni hrvaški vezist, ki je krog pred tem dosegel sijajen gol ob zmagi s 5:1 nad Aluminijem: "Pomembno je bilo dobro začeti drugi del sezone. Vzdušje v garderobi v tem trenutku ne bi moglo biti boljše, želimo pa nadaljevati ta zmagoviti niz. Potem nas bo zelo težko ustaviti."

Tudi Miškić se zaveda, da je vsako ponujeno priložnost treba izkoristit, saj se v nasprotnem primeru igralec hitro znajde na klopi: "Konkurenca je zelo velika, ampak to moraš vzeti kot pozitivno. Boj za mesto v moštvu je zahteven, to pa vsakega igralca samo še dodatno motivira, da si izbori svoj položaj. Natrpan urnik tekem je zagotovo naša prednost, saj lahko trener tudi v primeru poškodb in kartonov na igrišče pošlje praktično neoslabljeno moštvo."

#verjamemvzmaje