Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Olimpija - Triglav Kranj
Četrtek, 20.9., ob 18:00, Stožice
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Maribor 8 20
2. Olimpija 8 14
3. Gorica 8 13
4. Aluminij 8 13
5. Domžale 8 10
6. Triglav Kranj 8 9
7. Mura 8 9
8. Celje 8 8
9. Krško 8 7
10. Rudar 8 4

Mladi zmajčki blesteli med prazniki

10.01.2018
Brez počitka za naše najmlajše
Selekcija U10, ki jo vodi Selvad Kujović, se je v prazničnem času udeležila treh mednarodnih turniejv in vse tri končala na prvem mestu.

Najprej so prvo mesto osvojili na tradicionalnem Janovem turnirju na umetni travi v Šenčurju. Turnir so opravili z odliko, bili brez poraza, v finalu so s 3:0 premagal Medvode.

Drugi izziv je bil 15.  mednarodni turnir na umetni travi in na odboj v Slovenskih Konjicah. Zmajčki so v konkurenci kar 24 ekip igrali odlično in spet premagali prav vsakega nasprotnika. V četrtfinalu Dravo, v polfinalu NŠ Marinka Galiča, v finalu pa Aluminij. Najboljši strelec je turnirja je bil Olimpijin Aleksej Mikulič, najboljši vratar pa Daniil Churakov.

Pester konec starega in začetek novega leta so sklenili z zmago na mednarodnem turnirju v dvorani v Medvodah.  Nasprotnikom niso pustili niti najmanjše možnosti, v finalu pa so ekipo Bele krajine premagali s 4:1. Spet so pobrali tudi posamične nagrade, Churakov je bil spet prvi vratar turnirja, za najboljšega igralca pa je bil izbran Aleksander Juvan.

Dodajmo še, da je ekipa U10 vodilna tudi v Minimasterju Slovenije, kjer po ligaškem sistemu nastopa deset najboljših ekip v Sloveniji. Na devetih tekmah osemkrat zmagali in imajo po jesenskem delu štiri točke prednosti pred drugouvrščenimi Domžalami.