Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Olimpija - Bravo
Nedelja, 22. 9., ob 20:15, Ljubljana
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Olimpija 9 18
2. Aluminij 9 18
3. Celje 9 16
4. Mura 9 16
5. Maribor 9 15
6. Bravo 9 11
7. CB24 Tabor Sežana 9 10
8. Domžale 9 7
9. Triglav Kranj 9 6
10. Rudar 9 4

Mladinci v Italiji premagali Sampdorio

22.08.2019
Selekcija U19 na prijateljski tekmi slavila s 3:2
Olimpijini mladinci so v sredo odpotovali v Treviso in na prijateljski tekmi premagali italijanskega predstavnika Sampdorio s 3:2.

Mladinska selekcija pod vodstvom Gorana Stankovića, ki je na gostovanje odpeljal tudi sedem mladih nogometašev iz selekcije U17 (
Ratnik, Gavrič, Jovičević, Bakić, Senica, Kujović, Sadiković), je na obračunu vseskozi narekovala ritem.

Prvi gol na tekmi je dosegel Vanja Panić, ki je bil edini strelec v prvem polčasu, nato je v drugem za vodstvo z 2:1 zadel Svit Sešlar, po novem izenačenju Sampdorie pa je tekmo v korist zmajev odločil Michael Pavlović.

»Za nami je še ena v nizu mednarodnih preizkušenj. Tokrat smo se odpravili v Italijo in se uspešno pomerili proti Sampdorii. Fantje so se skozi celotno igro zelo izkazali, zato si zaslužijo vse pohvale. Zadovoljen sem predvsem z rastjo njihove samozavesti, saj se niso obremenjevali z imenom nasprotnika, ampak v igro vstopili s pravo energijo. Verjamem, da bodo tak odnos prenesli tudi na prvenstvene tekme,« je pojasnil glavni trener Goran Stanković.

Njegovi varovanci bodo naslednjo tekmo igrali v soboto, 24. avgusta, ko bodo v drugem krogu državnega prvenstva gostovali v Radomljah.

Čestitke igralcem in trenerjem za odlično predstavo!
 
Prijateljska tekma
Sampdoria – Olimpija Ljubljana 2:3 (0:1)
Strelci za Olimpijo: Panić, Sešlar, Pavlović

Začetna postava Olimpije: Pavli, Fogec, Židan, Lipec, Ratnik, Sešlar, Pršo, Kolashinac, Stanković, Panić, Bončina. Igrali so še: Senica, Pavlović, Bagola, Grbec, Gantar,Gavrič, Jovičević, Sadiković, Kujović, Bakić, Pirc, Šehić. Glavni trener: Goran Stanković.

#verjamemvzmaje