Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Olimpija - Triglav Kranj
Nedelja, 21.10, ob 17:00, stadion Stožice
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Maribor 12 27
2. Olimpija 12 22
3. Gorica 12 21
4. Aluminij 12 17
5. Domžale 12 15
6. Mura 12 13
7. Celje 12 13
8. Triglav Kranj 12 12
9. Rudar 12 11
10. Krško 12 9

Moramo naprej v svojem ritmu

15.04.2018
Igor Bišćan že pogleduje proti tekmi s Celjem
Olimpija v drugem delu sezone ostaja neporažena, včeraj je v Stožicah osvojila točko. Gostje iz Domžal so si jo priborili v sodniškem dodatku, zato ostaja nekaj grenkega priokusa, vseeno pa je Igor Bišćan realno ocenil, da je bil neodločen rezultat pravičen.

"Remi je povsem realen rezultat, jasno pa, da malce boli, ker smo gol prejeli v sodniškem dodatku. Tega si ne bi smeli privoščiti. Vseeno sem zadovoljen s svojimi fanti, pokazali so namreč agresivno predstavo, mogoče še bolj, kot sem dejansko od njih pričakoval. Bili smo čvrsti, gostom nismo puščali veliko priložnosti," pravi trener Olimpije.

Ljubljančani so zgodaj v tekmi povedli, predvsem v drugem polčasu pa so imeli nekaj priložnosti, ko bi lahko povišali prednost in poskrbeli, da ne bi prišlo do dramatičnega zaključka tekme: "Do zadetka Domžal smo bili mi tisti, ki smo imeli najlepše priložnosti na tekmi. V določenih situacijah bi morali biti bolj konkretni in mogoče prej odločiti tekmo. Ker nismo, smo bili kaznovani, a nič zato. Domžale so si zaslužile točko, mi pa že gledamo proti naslednji tekmi. Znova gremo v Celje, kjer bo težko, a naredili bomo vse za zmago."

"Vesel sem, da med tednom ne bo tekme, kajti fantje so že malce utrujeni. Imamo čas, da se regeneriramo in pripravimo na nasprotnika, ki ga zelo dobro poznamo. Moramo najprej v svojem ritmu," je zaključil Bišćan.

#verjamemvzmaje