Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Tekma ni določena.
Zadnje novice
Lestvica
1. Maribor 18 43
2. Olimpija 18 40
3. Domžale 18 31
4. Rudar 18 29
5. Celje 18 24
6. Gorica 18 23
7. Krško 18 19
8. Aluminij 17 16
9. Triglav Kranj 18 14
10. Ankaran Hrvatini 17 8

Naj bodo prazniki za vse

28.12.2017
December je čas, ki ga radi namenimo svojim najdražjim. V prazničnih časih prisluhnemo željam drugih in se hkrati zavedamo hvaležnosti za vse, kar imamo. Nogometaši Olimpije v tem času prav tako uživajo v prostih dneh. Tudi ta teden pa so si zeleno-beli vzeli čas za tiste, ki so naše pomoči najbolj potrebni.

Tako je včeraj Nejc Vidmar na sedež Zveze prijateljev mladine odnesel darila za otroke iz socialno šibkih okolij in jim na ta način polepšal praznične dni.

»Vedno rad pomagam. Če smo s tem dejanjem narisali nasmeh vsaj enemu otroku, je naš trud poplačan,« je ob prihodu v Moste dejal Nejc, ki se ga otroški smeh in solze hitro dotaknejo, saj je sam očka dveh punčk.

Sandra Luzar z Zveze prijateljev mladine je  v teh dneh polno zaposlena. »Smo izredno veseli. V okviru humanitarnega programa celostnega oskrbovanja družin bomo z veseljem poleg prehranskih paketov družinam v vašem imenu podelili še darila za njihove najmlajše

Nejc je vse v zbirnem centru v Mostah povabil na naslednjo domačo tekmo, gospa Luzar se je v imenu otrok še enkrat zahvalila in obljubila, da gotovo pride v Stožice tudi sama.

Donacijo Zvezi prijateljev mladine je NK Olimpija Ljubljana omogočil poslovni partner Vzajemci skupina v sodelovanju z Baby centrom.