Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Maribor - Olimpija
Sobota, 22. 02., Maribor
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Olimpija 20 42
2. Aluminij 20 38
3. Maribor 20 38
4. Celje 20 34
5. Mura 20 33
6. Domžale 20 25
7. Triglav Kranj 20 20
8. CB24 Tabor Sežana 20 19
9. Bravo 20 17
10. Rudar 20 8

Narediti moramo vse, da jesenski del prvenstva končamo z zmago

02.12.2019
Safet Hadžić in Eric Boakye pred sredino tekmo z Domžalami
Pred zmaji je sklepna tekma jesenskega dela državnega prvenstva, ki jo bodo igrali v sredo v Stožicah proti Domžalam.

Nogometaši Olimpije so si z zadnjo zmago nad Bravom že zagotovili jesenski naslov, zdaj pa bodo usmerili vse moči v to, da se od svojih gledalcev poslovijo z zmago in ohranijo priborjeno prednost pred zasledovalci.

Zeleno-beli so dobili obe dosedanji prvenstveni tekmi z Domžalčani, pri čemer so bili na obeh strelsko zelo razpoloženi in dosegli po štiri gole. A glavni trener Safet Hadžić se zaveda, da bo v sredo za poln izkupiček potrebna maksimalna osredotočenost: »Tekme z Domžalami so vedno derbiji, prisotne so velike emocije. Absolutno bo težka tekma, mi pa bomo naredili vse, da bodo igralci maksimalno osredotočeni na zadnjo tekmo jesenskega dela, da zmagamo in zadržimo pet točk prednosti.«

Strateg Olimpije v sredo ne bo imel na voljo vseh igralcev. Poleg že dalj časa odsotnega Bojana Kneževića bo manjkal tudi Endri Cekici, ki se je poškodoval na gostovanju pri Bravu, pod vprašajem pa je tudi nastop Maria Jurčevića, ki je zaradi poškodbe izpustil zadnjo prvenstveno tekmo.

Branilec Olimpije Eric Boakye je pred sredino tekmo razmišljal: »Tekme proti Domžalam niso nikoli lahke, saj so zelo močna in kompaktna ekipa. Ponavadi, ko z njimi igramo na domačem igrišču, hitro prejmemo zadetek. V sredo bomo morali biti stoodstotni, da osvojimo tri točke in jesenski del tekmovanja zaključimo dobre volje.«

Vstopnice za sredino tekmo 20. kroga PLTS, ki se bo začela ob 20:15, si lahko zagotovite na naši spletni strani, v klubski trgovini v Mercator centru Šiška in na prodajnih mestih Petrola, Eventima in Mojih kart.

#verjamemvzmaje