Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Olimpija - Aluminij
Nedelja, 12. 7., ob 20:30, Ljubljana
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Olimpija 32 65
2. Celje 32 61
3. Maribor 32 58
4. Aluminij 32 51
5. Mura 32 50
6. Bravo 33 45
7. Domžale 33 37
8. CB24 Tabor Sežana 32 37
9. Triglav Kranj 32 31
10. Rudar 32 10

Narediti moramo vse, da jesenski del prvenstva končamo z zmago

02.12.2019
Safet Hadžić in Eric Boakye pred sredino tekmo z Domžalami
Pred zmaji je sklepna tekma jesenskega dela državnega prvenstva, ki jo bodo igrali v sredo v Stožicah proti Domžalam.

Nogometaši Olimpije so si z zadnjo zmago nad Bravom že zagotovili jesenski naslov, zdaj pa bodo usmerili vse moči v to, da se od svojih gledalcev poslovijo z zmago in ohranijo priborjeno prednost pred zasledovalci.

Zeleno-beli so dobili obe dosedanji prvenstveni tekmi z Domžalčani, pri čemer so bili na obeh strelsko zelo razpoloženi in dosegli po štiri gole. A glavni trener Safet Hadžić se zaveda, da bo v sredo za poln izkupiček potrebna maksimalna osredotočenost: »Tekme z Domžalami so vedno derbiji, prisotne so velike emocije. Absolutno bo težka tekma, mi pa bomo naredili vse, da bodo igralci maksimalno osredotočeni na zadnjo tekmo jesenskega dela, da zmagamo in zadržimo pet točk prednosti.«

Strateg Olimpije v sredo ne bo imel na voljo vseh igralcev. Poleg že dalj časa odsotnega Bojana Kneževića bo manjkal tudi Endri Cekici, ki se je poškodoval na gostovanju pri Bravu, pod vprašajem pa je tudi nastop Maria Jurčevića, ki je zaradi poškodbe izpustil zadnjo prvenstveno tekmo.

Branilec Olimpije Eric Boakye je pred sredino tekmo razmišljal: »Tekme proti Domžalam niso nikoli lahke, saj so zelo močna in kompaktna ekipa. Ponavadi, ko z njimi igramo na domačem igrišču, hitro prejmemo zadetek. V sredo bomo morali biti stoodstotni, da osvojimo tri točke in jesenski del tekmovanja zaključimo dobre volje.«

Vstopnice za sredino tekmo 20. kroga PLTS, ki se bo začela ob 20:15, si lahko zagotovite na naši spletni strani, v klubski trgovini v Mercator centru Šiška in na prodajnih mestih Petrola, Eventima in Mojih kart.

#verjamemvzmaje