Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Domžale - Olimpija
Nedelja, 5. 12., 17.00, Športni park Domžale
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Koper 17 33
2. Maribor 17 33
3. Bravo 17 27
4. Olimpija 16 27
5. Mura 16 22
6. Celje 17 21
7. Domžale 17 20
8. Radomlje 17 16
9. CB24 Tabor Sežana 17 16
10. Aluminij 17 15

Nejc Vidmar novi član NK Olimpija Ljubljana

15.01.2016
S prihodom v zmajevo gnezdo Nejc Vidmar izpolnil veliko življenjsko željo
Ljubljana – Po včerajšnjem odmevnem prestopu, ko je Olimpijo iz vrst Gorice okrepil 19-letni napadalec Blessing Chibuike Eleke, so zmaji danes postali močnejši še za izvrstnega vratarja Nejca Vidmarja.

Omenjeni 26-letni Ljubljančan je znan po svojih bravuroznih obrambah, v lanski sezoni pa je poskrbel za svojevrstni dosežek v Prvi ligi Telekom Slovenije, saj je postavil rekord po številu minut brez prejetega zadetka (1002 minuti).

Nejc Vidmar, ki je z Ljubljančani sklenil dolgoročno pogodbo (do 30. 6. 2019), nikoli ni skrival velike želje, da nekega dne obleče zeleno-beli dres. Zmaji so tako v svoje vrste zvabili odličnega vratarja, Vidmar pa si je kot zapriseženi privrženec NK Olimpija Ljubljana izpolnil veliko življenjsko željo.

»V prvi vrsti bi se želel zahvaliti vodstvu kluba na izkazanem zanimanju in želji, da se jim pridružim pri velikem projektu grajenja nove, močne Olimpije. Prišel sem do trenutka, ko je bilo potrebno stopiti stopničko višje v karieri in najti okolje, v katerem bom lahko nadgradil dosedanje delo. Olimpija je nedvomno največji možni izziv v slovenskem nogometnem prostoru. Imamo odlične mlade fante, pred katerimi je svetla prihodnost, kot tudi nekaj izkušenejših nogometašev, brez katerih si je zelo težko predstavljati močno Olimpijo. Izhodišče pred nadaljevanjem sezone je ugodno, imamo določeno prednost pred tekmeci, ki bodo storili vse, da nas dohitijo in kasneje prehitijo. Ob nesporni kakovosti, ki jo premoremo, sem prepričan, da je pred nami lepo in uspešno obdobje. Komaj čakam, da se pridružim novim soigralcem na treningih in spoznam način dela trenerja Marka Nikolića. Največji užitek pa bo nedvomno zaigrati na Stožicah pred svojimi privrženci in Green Dragonsi, ki so dodana vrednost kluba. Ob koncu bi se želel zahvaliti svojemu bivšemu delodajalcu NK Domžale, ki so mi omogočile vratarski razvoj do točke, da sem postal zanimiv tudi za tako velik klub, kot je NK Olimpija Ljubljana,« je po podpisu 3,5 – letne pogodbe z zmaji dejal Nejc Vidmar.

#verjamemvzmaje