Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Tabor Sežana - Olimpija
Sobota, 6. 6., ob 18:00, Sežana
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Olimpija 25 50
2. Aluminij 25 45
3. Celje 25 45
4. Maribor 25 43
5. Mura 25 38
6. CB24 Tabor Sežana 25 29
7. Bravo 25 28
8. Triglav Kranj 25 27
9. Domžale 25 26
10. Rudar 25 10

Ni filozofije, moramo napasti in zabiti gole

08.11.2019
Safet Hadžić pred nedeljsko prvenstveno tekmo v Stožicah
Olimpija bo v nedeljo v Stožicah igrala tekmo 17. kroga državnega prvenstva, na kateri se bo pomerila z novincem Taborom.

Zmaji so na dosedanjih tekmah osvojili 33 točk in zasedajo vrh prvenstvene lestvice, Tabor pa je s 17 točkami na šestem mestu. Edini medsebojni obračun v tej sezoni, ki je bil meseca avgusta v Sežani, se je končal s tesno zmago Olimpije z 2:1.

Glavni trener Safet Hadžić, ki danes praznuje svoj 51. rojstni dan, je na druženju z novinarji povedal, kakšnega darila bi bil vesel: »Zagotovo si želim zmago. Upam, da mi bodo igralci uresničili željo. Vesel bi bil, če zmagamo,« je dejal Hadžić in nadaljeval: »Tabor ima svojo karakteristiko, ima nekaj dobrih igralcev, je stara, izkušena ekipa. Če nimaš maksimalnega pristopa, imaš težave. Igrati moramo tako, kot mi znamo, ko smo v dobri formi. Moramo napasti in zabiti gole. Filozofije ni.«

Menalo in Knežević vprašljiva

Strateg Olimpije ima nekaj težav s poškodbami varovancev, saj sta pod vprašajem nastopa Luke Menala, ki je na tekmi z Muro dobil udarec v gleženj, in Bojana Kneževića: »Luka zaenkrat ne trenira. Mislim, da bo med 18 igralci za tekmo, vendar pa še ne morem povedati, ali se bom odločil zanj ali ne,« je Menalovo stanje predstavil Hadžić in o Kneževiću dodal: »Mislim, da ne bo igral, ker je poškodovan. Na zadnji tekmi je med polčasom prosil, da se ga zamenja, ni mogel izvajati niti kotov. Takrat sem imel težavo, saj sta Vitja Valenčič in Marko Putinčanin zbolela, zdaj pa sta zdrava in se bomo odločili, kako bomo postavili ekipo,« je zaključil Safet Hadžić.

Vstopnice za nedeljsko tekmo, ki se bo začela ob 16:45, si lahko zagotovite na naši spletni strani, v uradni klubski trgovini v Mercator centru Šiška in na prodajnih mestih Petrola, Eventima in Moji kart.

#verjamemvzmaje