Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Olimpija - Triglav Kranj
Nedelja, 21.10, ob 17:00, stadion Stožice
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Maribor 12 27
2. Olimpija 12 22
3. Gorica 12 21
4. Aluminij 12 17
5. Domžale 12 15
6. Mura 12 13
7. Celje 12 13
8. Triglav Kranj 12 12
9. Rudar 12 11
10. Krško 12 9

Ni kalkulacij, gremo na polno

17.07.2018
Stolica in Zarifović pred tekmo v Bakuju
Štiriurna pot iz Ljubljane v Baku je minila brez težav, Ljubljančani pa so v glavnem mestu Azerbajdžana že opravili uradni trening in novinarsko konferenco.

Na njej sta pričakovanja in cilje pred sredino tekmo predstavila trener Ilija Stolica in nadomestni kapetan Aris Zarifović. Oba sta mnenja, da mora Olimpija na stadionu Tofiq Bahramov pokazati pogumno in napadalno igro.

"Lepo smo sprejeti. Pogoji so super. Že res, da je zelo vroče, ampak nič hujšega. Fantje so pripravljeni na boj, pripravljeni so na težko tekmo proti kakovostnemu nasprotniku. Na tekmi v Ljubljani smo se lahko prepričali, da lahko igramo s Qarabagom, upal bi si trditi, da smo boljši. Na nas je, da to jutri pokažemo in se uvrstimo v drugi krog," je pred številnimi domačimi in slovenskimi novinarji na novinarski konferenci dejal Stolica, ki ima tako kot kapetan Branko Ilić na stadion Tofiq Bahramov lepe spomine. Stolica je tu igral s srbsko mlado reprezentanco, Ilić pa je v dresu Partizana v kvalifikacijah za ligo prvakov izločil Neftči iz Bakuja.

Zarifović vidi enostaven recept za jutrišnji uspeh. "Šli bomo na polno. Ni kalkulacij, vemo namreč, da nas zgolj zmaga pelje v drugi krog. Vse bomo naredili za to," pravi robustni osrednji branilec.

Tekma v Bakuju se bo začela ob 19. uri, prenos pa bo na klubskih kanalih.

#verjamemvzmaje