Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Olimpija - Aluminij
Nedelja, 12. 7., ob 20:30, Ljubljana
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Olimpija 32 65
2. Celje 32 61
3. Maribor 32 58
4. Aluminij 32 51
5. Mura 32 50
6. Bravo 32 44
7. CB24 Tabor Sežana 32 37
8. Domžale 32 36
9. Triglav Kranj 32 31
10. Rudar 32 10

Nogometna šola Olimpije v novo sezono z nekaterimi spremembami

30.06.2020
V zmajevem gnezdu pozdravljamo novo moč
V NK Olimpija Ljubljana sporočamo, da v naslednjo sezono v zmajevem gnezdu vstopamo z nekaterimi spremembami. Kot je bilo že omenjeno v intervjuju z vodjo nogometne šole Goranom Stankovićem v klubu, pozdravljamo nekaj novih trenerjev, ki bodo našim mladim nogometašem s svojim znanjem in strokovnostjo, pomagali do optimalnega razvoja. Trenerski štabi se bodo tako nekoliko razširili in se še okrepili na področju izobraženosti oziroma usposobljenosti.

»Trenerske štabe, ki tekmujejo pod okriljem NZS, bo tvorilo pet trenerjev. Vsaka selekcija bo imela, poleg glavnega trenerja, še dva trenerja pomočnika, analitika, kondicijskega trenerja in trenerja vratarjev. Poleg snemanja tekem, ki pomeni stalnico, se bodo snemali tudi treningi ter prav tako analizirali. Osredotočili se bomo predvsem v individualno obravnavo posameznega igralca. Povezali se bomo tudi s klubi v regiji ter vzpostavili sodelovanje pri odigravanju tekem in izobraževanju trenerjev,« je med drugim povedal Stanković.

Podrobnejše informacije o sestavi posameznih selekcij vam sporočimo kmalu. Ob tem pa se zahvaljujemo ŠD KMN Olimpija za doprinos, ki so ga v času delovanja oziroma sodelovanja z NK Olimpija Ljubljana dali klubu in najpomembnejše našim mladim nogometašem.

#verjamemvzmaje #nsolimpija