Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Radomlje - Olimpija
Nedelja, 25. 7., Športni park Domžale
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Olimpija 0 0
2. CB24 Tabor Sežana 0 0
3. Bravo 0 0
4. Mura 0 0
5. Aluminij 0 0
6. Radomlje 0 0
7. Celje 0 0
8. Domžale 0 0
9. Maribor 0 0
10. Koper 0 0

Nogometna šola Olimpije v novo sezono z nekaterimi spremembami

30.06.2020
V zmajevem gnezdu pozdravljamo novo moč
V NK Olimpija Ljubljana sporočamo, da v naslednjo sezono v zmajevem gnezdu vstopamo z nekaterimi spremembami. Kot je bilo že omenjeno v intervjuju z vodjo nogometne šole Goranom Stankovićem v klubu, pozdravljamo nekaj novih trenerjev, ki bodo našim mladim nogometašem s svojim znanjem in strokovnostjo, pomagali do optimalnega razvoja. Trenerski štabi se bodo tako nekoliko razširili in se še okrepili na področju izobraženosti oziroma usposobljenosti.

»Trenerske štabe, ki tekmujejo pod okriljem NZS, bo tvorilo pet trenerjev. Vsaka selekcija bo imela, poleg glavnega trenerja, še dva trenerja pomočnika, analitika, kondicijskega trenerja in trenerja vratarjev. Poleg snemanja tekem, ki pomeni stalnico, se bodo snemali tudi treningi ter prav tako analizirali. Osredotočili se bomo predvsem v individualno obravnavo posameznega igralca. Povezali se bomo tudi s klubi v regiji ter vzpostavili sodelovanje pri odigravanju tekem in izobraževanju trenerjev,« je med drugim povedal Stanković.

Podrobnejše informacije o sestavi posameznih selekcij vam sporočimo kmalu. Ob tem pa se zahvaljujemo ŠD KMN Olimpija za doprinos, ki so ga v času delovanja oziroma sodelovanja z NK Olimpija Ljubljana dali klubu in najpomembnejše našim mladim nogometašem.

#verjamemvzmaje #nsolimpija