Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Olimpija - Bačka
Sobota, 23. 1., Umag
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Maribor 19 38
2. Olimpija 19 35
3. Mura 19 33
4. Koper 19 30
5. Domžale 19 25
6. CB24 Tabor Sežana 18 24
7. Celje 19 23
8. Bravo 18 22
9. Aluminij 19 15
10. Gorica 19 10

O Ekipinih »zanesljivih virih« in ekskluzivnih informacijah

08.01.2021
»Športnemu časopisu« Ekipa SN nikakor ne uspeva napisati karkoli resničnega o dogajanjih v NK Olimpija. Najnovejši prispevek njihovega novinarja, ki se nanaša na stanje v klubu, iskanje novih vlagateljev in kadrovsko politiko kluba je neutemeljen, senzacionalističen in prirejen škodoželjnim interesom tistih, ki novinarju podtikajo neresnice.

Ta medij svoje poročanje temelji na neresnicah in to bomo podkrepili z dejstvi.
Novinar trdi, da plače v klubu še vedno niso izplačane in da so nogometaši vse bolj nezadovoljni. Vsak v Olimpiji ve, da se v preteklih petih letih, odkar je vodenje kluba prevzel predsednik Milan Mandarić, nikoli ni zgodilo, da plače niso bile izplačane. 

Nadalje, sklicujoč se na zelo zanesljive vire iz kluba, novinar navaja, da je gospod Željko Mandarić, kot kandidat za sovlagatelja v NK Olimpija, v klub skozi posojila vložil že 2 milijona evrov. Ta trditev ne more biti bolj oddaljena od resnice, a je vseeno pristala v Ekipi.

Kako zanesljivi so viri, ki novinarju Ekipe postrežejo s pomembnimi in zanesljivimi informacijami, nazorno dokazuje njegova trditev o tem, da se je predsednik NK Olimpija pred vrnitvijo v svojo pisarno na Hrvaškem srečal z Željkom Mandarićem. Predsednik je bil nazadnje na Hrvaškem na dan odhoda v ZDA in je v svojo pisarno po vrnitvi prispel neposredno z brniškega letališča.

Lahko bi še naštevali, vendar ukvarjanje z Ekipo prepuščamo njihovim urednikom, novinarjem in »zanesljivim virom«.