Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Olimpija - Aluminij
Nedelja, 12. 7., ob 20:30, Ljubljana
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Olimpija 32 65
2. Celje 32 61
3. Maribor 32 58
4. Aluminij 32 51
5. Mura 32 50
6. Bravo 32 44
7. CB24 Tabor Sežana 32 37
8. Domžale 32 36
9. Triglav Kranj 32 31
10. Rudar 32 10

Obvestilo za navijače

23.06.2020
Pomagajte nam poskrbeti za varnost in zdravje
Spoštovani navijači,

v NK Olimpija Ljubljana smo hvaležni za vašo podporo, ki jo v živo izkazujete našim nogometašem. Bliža se zaključek sezone in boj za vsako točko. Cilj zmajev ostaja naslov državnega prvaka, in da le tega osvojimo, moramo stopiti skupaj. Vaša podpora pri tem pa je cenjena in dobrodošla.

Sočasno pa vas moramo obvestiti, da zadrževaje okoli zidov stadionov in predvsem metanje pirotehnike na igrišče niso praksa, ki jo v klubu pozdravljamo. Predvsem na tekmah v Sežani in Domžalah je zaradi prižiganja bakel in metanja pirotehnike prišlo do prekinitve tekme. Prvič se je le ta izkazala zgolj v zamaknjenem pričetku dvoboja, drugič pa so omenjena dejanja prekinila obetaven napad zmajev in tako onemogočila njegov zaključek.

Ponovno poudarjamo, da se zavedamo, da okoliščine niso idealne, da navijači želite izraziti tako svoje mnenje kot podporo klubu, vendar vas prosimo, da nam pomagate poskrbeti za varnost in zdravje na tekmi. Ne le varnost igralcev, ko govorimo o letečih baklah, vendar tudi za vašo varnost. Protokol Nogometne zveze Slovenije nas zavezuje, da na podobno problematiko odgovarjamo in vas nanjo opozorimo.

V nedeljo nas čaka večni derbi in v NK Olimpija Ljubljana se bo potrudila, da v sodelovanju z drugimi deležniki poskrbi za nemoten potek tekme. Ponovno vas pozivamo, da na stadione, tako domačega kot tuje, ne mečete pirotehničnih sredstev, ne prižigate bakel, ne poskušate preplezati ograje ali izvajate podobna dejanja, ki bi lahko prekinila potek tekmovanja.

#verjamemovzmaje