Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Tekma ni določena.
Zadnje novice
Lestvica
1. Maribor 18 43
2. Olimpija 18 40
3. Domžale 18 31
4. Rudar 18 29
5. Celje 18 24
6. Gorica 18 23
7. Krško 18 19
8. Aluminij 17 16
9. Triglav Kranj 18 14
10. Ankaran Hrvatini 17 8

Odziv na zapis v časniku EKIPA SN, dne 17. 2. 2017 in na naslovnico z naslovom »Junaki ali bedaki«

17.02.2017
FC Olimpija Ljubljana do nadaljnjega prekinja komunikacijo s predstavniki časnika EKIPA SN
V časniku EKIPA SN je bil v petek, 17. 2. 2017 objavljen zapis o FC Olimpija Ljubljana z veliko fotografijo na naslovnici in naslovom »Junaki ali bedaki«. Z naše strani je v proces izgradnje kluba vloženo ogromno energije, časa, entuziazma in sredstev, da bi čim bolj dostojno in uspešno zastopali slovenski klubski nogomet v tujini, zato je še toliko bolj žalostno, da se o našem klubu pojavljajo neresnice in zapisi z žaljivo vsebino.

V več kot 40-ih letih delovanja v profesionalnem nogometu na najvišji možni ravni sem imel vselej maksimalno korektne in profesionalne odnose s predstavniki 'sedme sile'. S predstavniki časnika EKIPA SN ni bilo nič drugače, dokler se niso pred časom začele pojavljati nepreverjene informacije in povrh vsega še zapisi z žaljivo vsebino na račun najvidnejših predstavnikov kluba, kot je bil primer zadnje objave, v kateri z besedo »bedaki« ne le žalijo vse štiri predstavnike na naslovnici, temveč tudi klub kot institucijo.

V bližnji preteklosti sem nekajkrat v najboljši možni veri s predstavniki časnika EKIPA SN morebitne nesporazume skušal rešiti na civiliziran, gosposki način, toda v zadnjem obdobju so stvari ušle iz nadzora. Predvsem pa bode v oči neprofesionalnost novinarjev časnika EKIPA SN, ki z nekorektnimi in žaljivimi objavami mečejo slabo luč name kot predsednika FC Olimpija Ljubljana in klub nasploh.

Ob tej priložnosti posledično obveščamo javnost, da na podlagi omenjenih nekorektnosti in neprofesionalnosti do nadaljnjega prekinjamo komunikacijo s predstavniki časnika EKIPA SN.

FC Olimpija Ljubljana
Predsednik Milan Mandarić