Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Tabor Sežana - Olimpija
Sobota, 14. 3., Sežana
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Olimpija 25 50
2. Aluminij 25 45
3. Celje 25 45
4. Maribor 25 43
5. Mura 25 38
6. CB24 Tabor Sežana 25 29
7. Bravo 25 28
8. Triglav Kranj 25 27
9. Domžale 25 26
10. Rudar 25 10

Okrepitev zmajev: prihaja reprezentant Slovenije

20.02.2020
Bezjak bo zeleni dres nosil do konca sezone.
Le nekaj dni pred začetkom spomladanskega dela prvenstva se v vrste zmajev seli slovenski reprezentant, Roman Bezjak. Pogodbo je, 30-letni napadalec, podpisal do konca tekmovalne sezone, z možnostjo podaljšanja.

Bezjak je članske izkušnje najprej nabiral v slovenski prvi ligi, čemur so sledili klubi prve bolgarske, hrvaške in poljske ter druge nemške lige. Pred prihodom v Ljubljano je igral za prvoligaški ciprski klub APOEL Nicosia. V tem času je s klubi, za katere je igral osvojil kar nekaj naslovov. S PFK Ludogorets Razgrad je, kar trikrat osvojil bolgarsko državno prvenstvo ter z ekipo enkrat osvojil tudi pokal in superpokal. Skupaj s HNK Rijeka je postal državni prvak ter zmagovalec pokala in nenazadnje, v sezoni 2018/19, dvignil pokal ciprskih državnih prvakov. Tuji mu niso niti nastopi na evropskih tekmovanjih. Igral je v Ligi Evropa, kot tudi Ligi prvakov.

Tako je v svoji karieri ob 367 nastopih zabil 112 golov ter prispeval 33 asistenc. Že od mladih let pa je tudi član slovenske reprezentance. V članski kategoriji je zanjo zbral 33 nastopov in pri tem 5-krat zatresel mrežo nasprotnikov.

Ob podpisu pogodbe je povedal: »Kot vidite je do sodelovanja prišlo bolj na koncu, vendar vsekakor ne na hitro. Že ob prekinitvi pogodbe z APOEL Nicosia sem bil v kontaktu z glavnim trenerjem Olimpije, Safetom Hadžićem. Takrat sem povedal, da hitre odločitve ne morem sprejeti, vendar sem pripravljen na morebitno dogovarjanje.« Dogovor je sedaj sklenjen in ob vprašanju kaj pričakuje od prihajajočega derbija, je povedal, da kljub temu, da sobotna tekma ne bo še o ničemer odločala, pričakuje zanimivo in borbeno igro.

Roman, dobrodošel!

#DobrodošelRoman #verjamemvzmaje