Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Celje - Olimpija
Nedelja, 5. 12., ob 14.00, Celje
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Maribor 15 28
2. Olimpija 15 27
3. Mura 15 26
4. Koper 15 26
5. Domžale 14 19
6. CB24 Tabor Sežana 14 18
7. Celje 14 16
8. Bravo 14 16
9. Aluminij 15 13
10. Gorica 15 10

Po kratkem odmoru zmaji znova na Stožicah

31.07.2020
Začele so se priprave na novo sezono
Zmaji so se včeraj prvič po končanem prvenstvu in kratkem odmoru znova zbrali na novem vadbenem igrišču na Stožicah, kjer so opravili prvi trening pred začetkom nove sezone. Treninga se je udeležila polovica moštva, ostali se bodo pridružili v ponedeljek. Na srečanju z novinarji sta o minulem prvenstvu in načrtih za prihajajočo sezono spregovorila športni direktor Mladen Rudonja in trener članskega moštva Dino Skender.

Športni direktor Mladen Rudonja je ocenil, da je bil končni izkupiček Olimpije v pretekli sezoni pod pričakovanim in da bodo opravljene še temeljite analize. »Ugotoviti moramo, kje so bile ključne pomanjkljivosti in jih odpraviti. Edina dobra stvar je, da bomo naredili reorganizacijo. Dejstvo je, da bo ekipa precej spremenjena, a naš cilj je vedno enak, da bo Olimpija v novi sezoni znova prvak. Časa nimamo veliko, prvenstvo je pred vrati, tudi evropska tekmovanja, mi moramo zložiti optimalno ekipo in na tem sedaj delamo,« je dejal Rudonja.

Dino Skender je o pretekli sezoni povedal, da se je ta na žalost skoncentrirala in razpletla v eni sami zadnji tekmi, ki so jo zmaji po njegovem mnenju odigrali zelo dobro, vendar rezultat ni bil tak, kot smo si ga želeli. »Sedaj smo maksimalno osredotočeni na novo prvenstvo in prihajajoče tekme. Ostali smo brez številnih igralcev in v kratkem času moramo hitro ukrepati in zagotoviti ustrezne zamenjave. Za novo sezono si želimo sestaviti mlado, močno in ambiciozno ekipo, ki bo igrala kombinatorno, agresivno in s presingom ter osvajala prostor,« je še poudaril trener NK Olimpija Dino Skender.

Olimpija bo do začetka prvenstva odigrala le eno pripravljalno tekmo.

#verjamemvzmaje