Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Olimpija - Mura
Sreda, 9. 2., Stadion Stožice
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Maribor 20 39
2. Koper 20 38
3. Olimpija 18 31
4. Bravo 20 30
5. Mura 19 29
6. Domžale 19 23
7. Celje 20 22
8. Radomlje 20 19
9. CB24 Tabor Sežana 20 19
10. Aluminij 20 19

Po prvi tekmi mirnejša sreda: Na sporedu le en trening, v večernih urah še analiza

12.01.2022
Zmaji vstopili v tretji dan zimskih priprav v Poreču.
Po seriji napornih treningov je sprememba v obliki uvodne pripravljalne tekme v letu 2022 prišla še kako prav. Zmaji so se v torek za nekaj ur poslovili od Poreča, kjer so nastanjeni, in se odpravili v dobre pol ure oddaljen Rovinj.

Tam so se pomerili z Dinamom iz Zagreba, sicer izgubili z 0:2, a kljub vsemu pustili več kot soliden vtis. Sploh s predstavo v prvem polčasu, ki se je končal z remijem 0:0. V tem delu igre so bili zeleno-beli več kot dorasli uglednemu zagrebškemu klubu in bili glede na priigrane priložnosti tudi bližje vodstvu.

Uvodna tekma v letu, na kateri so zaigrali vsi nogometaši, ki so trenutno na voljo trenerju Dinu Skenderju, je seveda terjala svoj davek. K sreči le kar zadeva utrujenost. Prav zato se je strokovni štab Olimpije odločil, da bo sreda minila v manj napornem ritmu. Na sporedu bo le en trening, ki se bo v Poreču začel ob 11. uri.

"Fantje so bili že na začetku priprav postavljeni pred visok in intenziven ritem dela, izpostavljeni so zahtevnim, napornim treningom. Vse moram pohvaliti, saj so zares dobro sprejeli dejstvo, da se dela več in da je delo težje. Marsikdo je ob tem priznal, da v preteklosti temu ni bilo tako, ampak nihče ne tarna, vsi pridno delajo. Res jih moram pohvaliti," je po tekmi z Dinamom poudaril Dino Skender.

Po kosilu in počitku bodo večerne ure namenjene temeljiti analizi doslej opravljenega dela. Že v četrtek bo ritem spet bolj naporen, naslednjo tekmo pa bodo zmaji odigrali v soboto, ko se bodo pomerili z Osijekom.

Kar zadeva zdravstveno stanje v ekipi, večjih težav ni. Manjše nevšečnosti mučijo le Tomislava Tomića.

ENO ŽIVLJENJE, ENA LJUBEZEN - OLIMPIJA LJUBLJANA