Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Olimpija - Gorica
Sreda, 29. 3. 2017, ob 20:15, stadion Stožice
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Maribor 25 56
2. Olimpija 25 47
3. Domžale 25 43
4. Gorica 25 37
5. Celje 25 35
6. Luka Koper 25 35
7. Rudar 25 29
8. Krško 25 26
9. Aluminij 25 25
10. Radomlje 25 9

Pomembno obvestilo pred nedeljsko tekmo

16.03.2017
Prost vstop in test kontrole vstopa
NK Olimpija Ljubljana obvešča svoje navijače, da se bo v nedeljo na tekmi Olimpija – Koper, kljub prostemu vstopu izvajala elektronska kontrola vstopa na stadion.

V klubu si želimo čim prej pridobiti čim več informacij, znanj in izkušenj, da bo v prihodnje vstop na stadion za vse obiskovalce potekal tekoče, mirno in dostojanstveno.

Zaradi zakonskih zahtev boste na stadion lahko vstopili le z vabilom. Vabila bomo delili na Olimpijinih stojnicah s klubskimi artikli in pri prostovoljcih na ploščadi pred tribunama AB in C. Vabilo si lahko natisnete tudi doma, najdete in izberete ga na nkolimpija.si/vstopnice.

Vstop na severni del stadiona na tribuno za golom bo potekal po ustaljeni praksi. Pripradniki navijaške skupine Green Dragons in ostali, ki bi si radi tekmo ogledali s severa, vabila dobite pri vodjah navijaške skupine pred njihovo tribuno. 

Olimpija bo na tekmi s Koprom odprla svoja vrata v opravičilo našim zvestim gledalcem. "Žal mi je naših navijačev, ki so nas bodrili in nekateri zapuščali stadion že pred koncem tekme. Upam, da se bodo na tekmi proti Kopru vrnili v Stožice, čakal jih bo prost vstop," je po porazu z Rudarjem povedal predsednik kluba Milan Mandarić.

Za začetne težave pri kontroli vstopa se vam iskreno opravičujemo in vas obenem pozivamo, da se na tekme in predvsem na vstopne točke stadiona odpravljate dovolj zgodaj.

Hvala za razumevanje in pomoč.

#verjamemvzmaje