Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Rudar - Olimpija
Petek, 27. 10. 2017, ob 20:20, Mestni stadion ob jezeru
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Olimpija 13 33
2. Maribor 12 28
3. Gorica 12 19
4. Rudar 12 19
5. Domžale 12 16
6. Krško 12 15
7. Celje 12 12
8. Aluminij 12 10
9. Triglav Kranj 13 8
10. Ankaran Hrvatini 12 6

Pomembno obvestilo pred nedeljsko tekmo

16.03.2017
Prost vstop in test kontrole vstopa
NK Olimpija Ljubljana obvešča svoje navijače, da se bo v nedeljo na tekmi Olimpija – Koper, kljub prostemu vstopu izvajala elektronska kontrola vstopa na stadion.

V klubu si želimo čim prej pridobiti čim več informacij, znanj in izkušenj, da bo v prihodnje vstop na stadion za vse obiskovalce potekal tekoče, mirno in dostojanstveno.

Zaradi zakonskih zahtev boste na stadion lahko vstopili le z vabilom. Vabila bomo delili na Olimpijinih stojnicah s klubskimi artikli in pri prostovoljcih na ploščadi pred tribunama AB in C. Vabilo si lahko natisnete tudi doma, najdete in izberete ga na nkolimpija.si/vstopnice.

Vstop na severni del stadiona na tribuno za golom bo potekal po ustaljeni praksi. Pripradniki navijaške skupine Green Dragons in ostali, ki bi si radi tekmo ogledali s severa, vabila dobite pri vodjah navijaške skupine pred njihovo tribuno. 

Olimpija bo na tekmi s Koprom odprla svoja vrata v opravičilo našim zvestim gledalcem. "Žal mi je naših navijačev, ki so nas bodrili in nekateri zapuščali stadion že pred koncem tekme. Upam, da se bodo na tekmi proti Kopru vrnili v Stožice, čakal jih bo prost vstop," je po porazu z Rudarjem povedal predsednik kluba Milan Mandarić.

Za začetne težave pri kontroli vstopa se vam iskreno opravičujemo in vas obenem pozivamo, da se na tekme in predvsem na vstopne točke stadiona odpravljate dovolj zgodaj.

Hvala za razumevanje in pomoč.

#verjamemvzmaje