Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Tekma ni določena.
Zadnje novice
Lestvica
1. Maribor 18 43
2. Olimpija 18 40
3. Domžale 18 31
4. Rudar 18 29
5. Celje 18 24
6. Gorica 18 23
7. Krško 18 19
8. Aluminij 17 16
9. Triglav Kranj 18 14
10. Ankaran Hrvatini 17 8

Pomembno obvestilo pred nedeljsko tekmo

16.03.2017
Prost vstop in test kontrole vstopa
NK Olimpija Ljubljana obvešča svoje navijače, da se bo v nedeljo na tekmi Olimpija – Koper, kljub prostemu vstopu izvajala elektronska kontrola vstopa na stadion.

V klubu si želimo čim prej pridobiti čim več informacij, znanj in izkušenj, da bo v prihodnje vstop na stadion za vse obiskovalce potekal tekoče, mirno in dostojanstveno.

Zaradi zakonskih zahtev boste na stadion lahko vstopili le z vabilom. Vabila bomo delili na Olimpijinih stojnicah s klubskimi artikli in pri prostovoljcih na ploščadi pred tribunama AB in C. Vabilo si lahko natisnete tudi doma, najdete in izberete ga na nkolimpija.si/vstopnice.

Vstop na severni del stadiona na tribuno za golom bo potekal po ustaljeni praksi. Pripradniki navijaške skupine Green Dragons in ostali, ki bi si radi tekmo ogledali s severa, vabila dobite pri vodjah navijaške skupine pred njihovo tribuno. 

Olimpija bo na tekmi s Koprom odprla svoja vrata v opravičilo našim zvestim gledalcem. "Žal mi je naših navijačev, ki so nas bodrili in nekateri zapuščali stadion že pred koncem tekme. Upam, da se bodo na tekmi proti Kopru vrnili v Stožice, čakal jih bo prost vstop," je po porazu z Rudarjem povedal predsednik kluba Milan Mandarić.

Za začetne težave pri kontroli vstopa se vam iskreno opravičujemo in vas obenem pozivamo, da se na tekme in predvsem na vstopne točke stadiona odpravljate dovolj zgodaj.

Hvala za razumevanje in pomoč.

#verjamemvzmaje