Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Olimpija - Krško
Sreda, 23. 5. 2018, ob 16:00, Stožice
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Olimpija 34 76
2. Maribor 34 74
3. Domžale 33 66
4. Rudar 34 47
5. Celje 33 44
6. Gorica 34 44
7. Krško 33 34
8. Aluminij 34 33
9. Triglav Kranj 34 25
10. Ankaran Hrvatini 33 23

Pomembno obvestilo pred nedeljsko tekmo

16.03.2017
Prost vstop in test kontrole vstopa
NK Olimpija Ljubljana obvešča svoje navijače, da se bo v nedeljo na tekmi Olimpija – Koper, kljub prostemu vstopu izvajala elektronska kontrola vstopa na stadion.

V klubu si želimo čim prej pridobiti čim več informacij, znanj in izkušenj, da bo v prihodnje vstop na stadion za vse obiskovalce potekal tekoče, mirno in dostojanstveno.

Zaradi zakonskih zahtev boste na stadion lahko vstopili le z vabilom. Vabila bomo delili na Olimpijinih stojnicah s klubskimi artikli in pri prostovoljcih na ploščadi pred tribunama AB in C. Vabilo si lahko natisnete tudi doma, najdete in izberete ga na nkolimpija.si/vstopnice.

Vstop na severni del stadiona na tribuno za golom bo potekal po ustaljeni praksi. Pripradniki navijaške skupine Green Dragons in ostali, ki bi si radi tekmo ogledali s severa, vabila dobite pri vodjah navijaške skupine pred njihovo tribuno. 

Olimpija bo na tekmi s Koprom odprla svoja vrata v opravičilo našim zvestim gledalcem. "Žal mi je naših navijačev, ki so nas bodrili in nekateri zapuščali stadion že pred koncem tekme. Upam, da se bodo na tekmi proti Kopru vrnili v Stožice, čakal jih bo prost vstop," je po porazu z Rudarjem povedal predsednik kluba Milan Mandarić.

Za začetne težave pri kontroli vstopa se vam iskreno opravičujemo in vas obenem pozivamo, da se na tekme in predvsem na vstopne točke stadiona odpravljate dovolj zgodaj.

Hvala za razumevanje in pomoč.

#verjamemvzmaje