Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Olimpija - Maribor
Sobota, 31. 3. 2018, Stožice
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Olimpija 24 58
2. Maribor 23 48
3. Domžale 21 40
4. Rudar 22 36
5. Celje 23 33
6. Gorica 22 26
7. Krško 21 23
8. Aluminij 22 18
9. Triglav Kranj 21 14
10. Ankaran Hrvatini 22 13

Pomembno obvestilo pred nedeljsko tekmo

16.03.2017
Prost vstop in test kontrole vstopa
NK Olimpija Ljubljana obvešča svoje navijače, da se bo v nedeljo na tekmi Olimpija – Koper, kljub prostemu vstopu izvajala elektronska kontrola vstopa na stadion.

V klubu si želimo čim prej pridobiti čim več informacij, znanj in izkušenj, da bo v prihodnje vstop na stadion za vse obiskovalce potekal tekoče, mirno in dostojanstveno.

Zaradi zakonskih zahtev boste na stadion lahko vstopili le z vabilom. Vabila bomo delili na Olimpijinih stojnicah s klubskimi artikli in pri prostovoljcih na ploščadi pred tribunama AB in C. Vabilo si lahko natisnete tudi doma, najdete in izberete ga na nkolimpija.si/vstopnice.

Vstop na severni del stadiona na tribuno za golom bo potekal po ustaljeni praksi. Pripradniki navijaške skupine Green Dragons in ostali, ki bi si radi tekmo ogledali s severa, vabila dobite pri vodjah navijaške skupine pred njihovo tribuno. 

Olimpija bo na tekmi s Koprom odprla svoja vrata v opravičilo našim zvestim gledalcem. "Žal mi je naših navijačev, ki so nas bodrili in nekateri zapuščali stadion že pred koncem tekme. Upam, da se bodo na tekmi proti Kopru vrnili v Stožice, čakal jih bo prost vstop," je po porazu z Rudarjem povedal predsednik kluba Milan Mandarić.

Za začetne težave pri kontroli vstopa se vam iskreno opravičujemo in vas obenem pozivamo, da se na tekme in predvsem na vstopne točke stadiona odpravljate dovolj zgodaj.

Hvala za razumevanje in pomoč.

#verjamemvzmaje