Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Radomlje - Olimpija
Nedelja, 25. 7., Športni park Domžale
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Olimpija 0 0
2. CB24 Tabor Sežana 0 0
3. Bravo 0 0
4. Mura 0 0
5. Aluminij 0 0
6. Radomlje 0 0
7. Celje 0 0
8. Domžale 0 0
9. Maribor 0 0
10. Koper 0 0

Pred zeleno-belimi je gostovanje v Kidričevem

20.02.2021
Pred tekmo 22. kroga PLTS
Nogometaši Olimpije bodo v nedeljo, 21. februarja, ob 16.45 odigrali srečanje 22. kroga Prve lige Telekom Slovenije. V Kidričevem se bodo pomerili z ekipo Aluminija.

Zmaji so v spomladanski del pod vodstvom Gorana Stankovića štartali odlično. Na prvi tekmi so premagali Koper, na drugi pa Muro in si priborili prvo mesto na prvenstveni lestvici. V zadnjem dnevu prestopnega roka so se okrepili še z dvema nogometašema, in sicer z Vujadinom Savićem, ki je prišel na posojo iz Apoela, in z Antejem Ćorićem. Slednji je prišel na posojo iz Rome.

Kidričani so spomladanski del začeli s štirimi točkami, torej še ne poznajo poraza. Na zaostali tekmi 20. kroga so premagali Celjane, v 21. krogu pa so v gosteh remizirali s Sežano. Trenutno zasedajo 9. mesto in jih od zadnjeuvrščene Gorice loči varnih 5 točk.

Tekmeca sta se v letošnji sezoni pomerila dvakrat. Zmaji so v gosteh izgubili z 1:0, doma pa so suvereno zmagali s 3:0.

Na zadnjih 20 medsebojnih prvenstvenih srečanjih je Olimpija uspešnejša, saj je zmagala 13-krat, izgubila pa 7-krat. V Kidričevem je statistika obratna in je Aluminij uspešnejši. Na zadnjih 10 prvenstvenih dvobojih je zmagal 6-krat, medtem ko je Olimpija 4-krat.

Obema trenerjema bo zaradi kaznovanosti manjkal po en igralec. Goran Stanković bo pogrešal Nina Pungarška, ki je izpolnil kvoto štirih prejetih rumenih kartonov, Oskar Drobne pa ne bo mogel računati na Harisa Kadrića, saj je slednji na tekmi proti Celju prejel rdeči karton.

Glavni sodnik srečanja bo Slavko Vinčič, s strani mu bosta pomagala Tomaž Klančnik in Uroš Benc, vlogo četrtega sodnika pa bo opravljal
Dragoslav Perić.

Neposredni prenos tekme boste lahko spremljali na programu TV Slovenija 2.

#verjamemvzmaje