Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Olimpija - Aluminij
Nedelja, 12. 7., ob 20:30, Ljubljana
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Olimpija 32 65
2. Celje 32 61
3. Maribor 32 58
4. Aluminij 32 51
5. Mura 32 50
6. Bravo 32 44
7. CB24 Tabor Sežana 32 37
8. Domžale 32 36
9. Triglav Kranj 32 31
10. Rudar 32 10

Predsednik Milan Mandarić priredil sprejem za igralce in strokovni štab

05.12.2019
Druženje ob koncu jesenskega dela prvenstva
Predsednik NK Olimpija Milan Mandarić ob koncu jesenskega dela državnega prvenstva organiziral sprejem za igralce članskega moštva in jim čestital za uspešno opravljeno delo v dosedanjem delu prvenstva in atraktiven nogomet.

»Olimpija je najboljši slovenski nogometni klub. V svojih vrstah ima izjemne posameznike, a ključ do velikih uspehov in atraktivnega nogometa je moštveni duh in skupno delovanje. Tako nogometaši kot člani strokovnega vodstva s Safetom Hadžićem na čelu ste pokazali  pravi karakter, profesionalnost in privrženost Olimpiji in nogometu, zato smo tudi uspešni. Dejstvo je, da smo vse to dosegli izključno s trdim in vztrajnim delom ob podpori naših izbranih in uglednih sponzorjev, ki se jim ob tej priliki zahvaljujem. Zahvala seveda tudi našim zvestim navijačem, ki so nas ves čas spremljali.

Naredili smo veliko pomembnih korakov tudi na področju krepitve mladinskega pogona in rezultati so prepričljivi. Naši kadeti in mladinci so prvi na skupni lestvici. Olimpija je ta hip tako po igri kot tudi po rezultatih najuspešnejši slovenski nogometni klub. Takega  uspeha  še ni bilo v zgodovini kluba in jaz trdno verjamem, da bo Olimpija ostala na tej ravni tudi v bodoče.

Sedaj je pred nami premor in zasluženi počitek, želim vam, da prihajajoče praznične čase preživite v dobrem počutju in v družbi svojih najbližjih, v novem letu pa nato nadaljujete z uspešno šampionsko potjo kluba,« je na sproščenem druženju z igralci in člani strokovnega vodstva povedal predsednik kluba Milan Mandarić.

#verjamemvzmaje