Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Tabor Sežana - Olimpija
Sobota, 14. 3., Sežana
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Olimpija 25 50
2. Aluminij 25 45
3. Celje 25 45
4. Maribor 25 43
5. Mura 25 38
6. CB24 Tabor Sežana 25 29
7. Bravo 25 28
8. Triglav Kranj 25 27
9. Domžale 25 26
10. Rudar 25 10

Pripravljeni na tekmo s Triglavom

24.02.2020
Zmaje v torek čaka prva domača tekma v drugem delu sezone
Po sobotnem derbiju v Mariboru sta pred igralci Olimpije dva tedna, ki bosta potekala v izredno dinamičnem tempu. Prvenstvo se nadaljuje že jutri, ko bo Olimpija v Stožicah gostila kranjski NK Triglav.

Na današnjem dopoldanskem treningu na Kodeljevem je bilo živahno in optimistično. Olimpijin trener Safet Hadžić pravi, da ne bo imel večjih težav s sestavo prvega moštva za tekmo proti Triglavu: »Razen tega, da ni bilo veliko časa za počitek, nimamo večjih težav s poškodbami in manjkajočimi igralci.  Ta tekma je za nas zelo pomembna, Triglav je kvalitetna ekipa in mi nikogar ne podcenjujemo. Prvi smo na lestvici, a do konca je še kar nekaj težkih in pomembnih tekem, zato od igralcev pričakujem maksimalno zalaganje in zmago,« je dejal strateg  Olimpije.

Za jutrišnjo tekmo je v pripravljenosti tudi Miral Samardžić, ki je zaradi kartonov moral večni derbi v Mariboru izpustiti: »Maribor je mimo. Tekma je bila dobra, zahtevna in fantje so razumljivo utrujeni. Na igrišču so dobro oddelali in končen rezultat se mi zdi pravičen. Trenutno je pogled že usmerjen proti Triglavu, ki nas čaka jutri. Sam sem za igro pripravljen in ne dvomim v to, da bo ekipa na igrišču dala svoj maksimum. Vabimo pa vse navijače, da pridejo na tekmo in nam kot dvanajsti igralec pomagajo do želenega rezultata,« je navijače na tekmo povabil izkušeni branilec Olimpije.

Vstopnice za torkovo prvo domačo tekmo v spomladanskem delu sezone, ki se bo začela ob 16. uri, so na voljo na naši spletni strani, v uradni klubski trgovini v Supernovi Mercator Šiška in na prodajnih mestih Petrola, Eventima in Mojih kart.


#verjamemvzmaje