Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Olimpija - Mura
Sobota, 24. 8., ob 20:15, Ljubljana
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Aluminij 6 14
2. Olimpija 6 13
3. Mura 5 11
4. Celje 6 9
5. CB24 Tabor Sežana 6 9
6. Maribor 6 6
7. Triglav Kranj 6 6
8. Bravo 6 5
9. Rudar 6 3
10. Domžale 5 2

Proti Gorici z maksimalnim pristopom

18.04.2019
Safet Hadžić in Nejc Vidmar pred petkovim dvobojem
Nogometaši Olimpije bodo jutri otvorili 28. krog državnega prvenstva, ko se bodo v Stožicah ob 16. uri pomerili z Goričani.

To bo druga tekma zmajev po vodstom Safeta Hadžića, potem ko so bili v nedeljo boljši z Aluminija z 2:0 in svoj niz prvenstvenih tekem brez poraza podaljšali na pet. Njihovi nasprotniki iz Nove Gorice v zadnjem času niso prepričljivi, saj so izgubili tri zaporedne tekme, glavni trener ljubljanskega moštva pa je na današnjem druženju z novinarji opozoril, da bodo morali zmaji gledati nase:

»Goričani imajo svoje težave, toda če nisi na tekmi stoodstoten, je vsaka ekipa težavna. Jutri bomo morali iti maksimalno v tekmo, drugače bomo imeli probleme. Sam se ne obremenjujem s tem, kako razmišljajo nasprotniki, temveč s svojo ekipo,« je uvodoma pojasnil trener Olimpije, ki v petek ne bo mogel računati na kaznovanega Tomislava Tomića: »Poskušal bom sestaviti idealno postavo. Ne glede na to, koga bom poslal v igro, vsak igralec bo moral dokazati, da si zasluži igrati za Olimpijo.«

Aktualne državne in pokalne prvake po petkovi preizkušnji kmalu čaka nova tekma, saj bodo v torek igrali povratno tekmo polfinala Pokala Slovenije, kar pa še ni v mislih zmajev: »Mi gremo tekmo po tekmo, o Aluminiju še ne razmišljamo. Najprej moramo začeti zmagovati. Vsaka izgubljena točka predstavlja težavo, zato gledamo vsako tekmo posebej,« je dodal Hadžić.

Kapetan zmajev Nejc Vidmar je dodal: »Pričakujem podobno tekmo kot proti Aluminiju. To bo obračun s težkim nasprotnikom, ki se bori za obstanek. Vsi se zavedamo, da bodo na drugi strani igralci, ki bodo dali od sebe 120 odstotkov. A mi se ne ukvarjamo z nasprotniki, temveč sami s seboj, kar je tudi najbolj pomembno.«

Z vstopnico za hokej brezplačno v Stožice


V klubu smo za petkovo gostovanje Gorice pripravili posebno ponudbo.

Vsi navijači, ki ste kupili vstopnico za petkov hokejski obračun finala Alpske lige med HK SŽ Olimpijo in Pustertalom ali pa paket za ogled vseh tekem končnice AHL, si boste lahko brezplačno ogledali obračun nogometašev Olimpije in Gorice v Stožicah.

#verjamemvzmaje