Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Krško - Olimpija
23.2.2019, Krško
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Maribor 19 45
2. Olimpija 19 36
3. Aluminij 19 30
4. Domžale 19 27
5. Celje 19 26
6. Mura 19 24
7. Gorica 19 22
8. Rudar 19 18
9. Triglav Kranj 19 16
10. Krško 19 15

Prva okrepitev v 'Zmajevem gnezdu'

19.06.2015
Mladi reprezentant Aljaž Krefl naslednja 4 leta v Olimpiji
Ljubljana – Medtem ko se moštvo edinega ljubljanskega prvoligaša na Bledu vneto pripravlja za novo tekmovalno sezono, ima generalni direktor Olimpije Ranko Stojić polne roke dela s sestavo igralskega kadra.

Od danes je novi član 'Zmajev' mladi slovenski reprezentant Aljaž Krefl (20.2.1994), ki je zadnje 3 sezone nastopal v dresu velenjskega Rudarja. Nadarjeni levi bočni branilec je z zeleno-belimi podpisal štiriletno pogodbo, ki ne skriva navdušenja nad dejstvom, da bo v prihodnje nastopal na najlepšem nogometnem objektu v Sloveniji.
»Ko mi je zastopnik omenil možnost prestopa v tako velik klub kot je Olimpija, nisem razmišljal niti sekunde. V zelo kratkem času smo se uspeli dogovorili za štiriletno sodelovanje, kar me še posebej veseli,« pravi 21-letni Aljaž Krefl, ki verjame, da prihod v prestolnico pomeni korak naprej na njegovi poklicni poti.
»Prišel sem v dobro organiziran klub, ki se želi v doglednem času vrniti na mesto, ki mu glede na bogato tradicijo in ugled tudi pripada. Želim se dokazati vsem, ki so pokazali zaupanje vame. Predvsem pa trenerju, vodstvu kluba in navijačem. Naposled pa si želim izboriti mesto v prvi enajsterici in napredovati korak za korakom,« dodaja prva Olimpijina okrepitev v letošnjem poletnem prestopnem roku.

Generalni direktor Ranko Stojić je tako začel uresničevati napovedi o temeljni strategiji, ki bo rdeča nit Olimpije v prihodnosti: »Želimo pripeljati še kakšnega nadarjenega domačega nogometaša, saj je ravno to največji kapital za naš klub. Aljaž Krefl je ob Šporarju, Zajcu, Bajriću in Kapunu že peti mladi slovenski reprezentant v našem moštvu. Veliko pozornosti pa bomo v prihodnje posvetili tudi najbolj nadarjenim fantom iz lastne nogometne šole. Zelo sem zadovoljen, da se nam je pridružil nadarjeni Krefl.«

#verjamemvzmaje