Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Olimpija - Gorica
Sreda, 29. 3. 2017, ob 20:15, stadion Stožice
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Maribor 25 56
2. Olimpija 25 47
3. Domžale 25 43
4. Gorica 25 37
5. Celje 25 35
6. Luka Koper 25 35
7. Rudar 25 29
8. Krško 25 26
9. Aluminij 25 25
10. Radomlje 25 9

Pušnik: Upam, da bodo igralci povlekli voz

16.03.2017
Trener zmajev pred tekmo s Koprom
Marijan Pušnik je pred dobrim tednom dni prevzel vodenje državnih prvakov. Na njegovi prvi tekmi po povratku k zmajem njegovo moštvo ni bilo uspešno, je pa zato izkušeni strokovnjak toliko bolj odločen, da Olimpija začne zmagovati. Prva priložnost za to bo v nedeljo, ko v Stožice prihaja Koper.

"Delam trdo in pošteno, čudežev pa ne pričakujem, to sem že večkrat povedal," pravi Pušnik, ki je zadovoljen s pristopom in energijo, ki jo igralci kažejo na treningih: "Nekatere fante poznam še iz lanske sezone, zato je nekoliko lažje. Z novimi se še spoznavam, žal ni veliko časa, tako da moramo ukrepati hitro. Prvo tekmo smo izgubili, zdaj pa se moramo pobrati."

Zmaje zdaj čakata dve domači tekmi, poleg omenjene proti Kopru, se bodo takoj po reprezentančnem premoru pomerili še z Gorico. "Zdaj moramo vso energijo usmeriti proti tekmi s Koprom, potem pa bomo imeli deset dni časa, da bomo lahko reševali pomankljivosti," kratkoročne načrte opisuje Pušnik, ki ima na začetku nove poti pri Olimpiji kar nekaj težav s poškodbami: "To je sestavni del nogometa. Verjamem, da imamo še vedno kakovosten kader, ki želi trdo delati. Tisti, ki bodo dobili priložnost bodo morali dokazati, da so vredni Olimpijinega dresa."

"Upam, da bodo fantje tisti, ki bodo povlekli voz iz blata. Vsedli so se skupaj in odločili, da bodo naredili vse, da popravijo vtis," zaključuje Pušnik.


Safet Hadžić in Marijan Pušnik

Na današnjem treningu se je strokovnemu štabu pridružil tudi Safet Hadžić, ki bo skupaj z Dejanom Kopasićem odslej pomagal Marijanu Pušniku.


#verjamemvzmaje