Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Rudar - Olimpija
Petek, 27. 10. 2017, ob 20:20, Mestni stadion ob jezeru
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Olimpija 13 33
2. Maribor 12 28
3. Gorica 12 19
4. Rudar 12 19
5. Domžale 12 16
6. Krško 12 15
7. Celje 12 12
8. Aluminij 12 10
9. Triglav Kranj 13 8
10. Ankaran Hrvatini 12 6

Pušnik: Upam, da bodo igralci povlekli voz

16.03.2017
Trener zmajev pred tekmo s Koprom
Marijan Pušnik je pred dobrim tednom dni prevzel vodenje državnih prvakov. Na njegovi prvi tekmi po povratku k zmajem njegovo moštvo ni bilo uspešno, je pa zato izkušeni strokovnjak toliko bolj odločen, da Olimpija začne zmagovati. Prva priložnost za to bo v nedeljo, ko v Stožice prihaja Koper.

"Delam trdo in pošteno, čudežev pa ne pričakujem, to sem že večkrat povedal," pravi Pušnik, ki je zadovoljen s pristopom in energijo, ki jo igralci kažejo na treningih: "Nekatere fante poznam še iz lanske sezone, zato je nekoliko lažje. Z novimi se še spoznavam, žal ni veliko časa, tako da moramo ukrepati hitro. Prvo tekmo smo izgubili, zdaj pa se moramo pobrati."

Zmaje zdaj čakata dve domači tekmi, poleg omenjene proti Kopru, se bodo takoj po reprezentančnem premoru pomerili še z Gorico. "Zdaj moramo vso energijo usmeriti proti tekmi s Koprom, potem pa bomo imeli deset dni časa, da bomo lahko reševali pomankljivosti," kratkoročne načrte opisuje Pušnik, ki ima na začetku nove poti pri Olimpiji kar nekaj težav s poškodbami: "To je sestavni del nogometa. Verjamem, da imamo še vedno kakovosten kader, ki želi trdo delati. Tisti, ki bodo dobili priložnost bodo morali dokazati, da so vredni Olimpijinega dresa."

"Upam, da bodo fantje tisti, ki bodo povlekli voz iz blata. Vsedli so se skupaj in odločili, da bodo naredili vse, da popravijo vtis," zaključuje Pušnik.


Safet Hadžić in Marijan Pušnik

Na današnjem treningu se je strokovnemu štabu pridružil tudi Safet Hadžić, ki bo skupaj z Dejanom Kopasićem odslej pomagal Marijanu Pušniku.


#verjamemvzmaje