Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Tabor Sežana - Olimpija
Sobota, 14. 3., Sežana
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Olimpija 25 50
2. Aluminij 25 45
3. Celje 25 45
4. Maribor 25 43
5. Mura 25 38
6. CB24 Tabor Sežana 25 29
7. Bravo 25 28
8. Triglav Kranj 25 27
9. Domžale 25 26
10. Rudar 25 10

S predsednikom o velikem prihodu Romana Bezjaka

20.02.2020
Z Milanom Mandarićem smo govorili o pomenu prihoda Bezjaka v zmajevo gnezdo.
Predsednik Milan Mandarić je ob prihodu Romana Bezjaka v NK Olimpija Ljubljana zadovoljen, saj kot sam pravi gre za igralca velikega kova. »Cilj je vedno oblikovanje zmagovalne ekipe in kljub temu, da v času prestopnega roka ni prišlo do velikega števila prihodov, na novo prišli igralci kažejo na to kakšno kvaliteto si v klubu želimo in h kakšnim ciljem stremimo.«

V ekipo vam je uspelo privabiti zelo kvalitetnega igralca. Kaj ocenjujete, da bo Roman Bezjak lahko dodal ekipi?
Roman ima zelo veliko širino, ki jo potrebuje vsak klub. Značilnost, ki jo osebno še posebej cenim je njegov karakter na igrišču. Je igralec, ki lahko ekipi pripomore na vseh točkah igre, nenazadnje pa je igralec, ki zna dati gol. Menim, da se bo brez težav vklopil v ekipo ter ji prinesel dodano vrednost. Verjamem, da gre za igralca, ki lahko naredi razliko.

Zmajem se bo tako pridružil nov domači, slovenski, igralec. Lahko morda ocenite kako pomembno vlogo bo imel v drugem delu sezone?
Vse kar počnemo, počnemo za dobro slovenskega nogometa, Ljubljane in nenazadnje Olimpije. Želimo si zmagovalne ekipe s kvaliteto in ne samo rezultatom. Torej želimo si kvalitetno igro, zmagovalno mentaliteto ter željo po zadevanju golov. Roman Bezjak bo kot posameznik te kvalitete v igro vsekakor vnesel. Dejstvo, da je Slovenec pa je za vse nas samo še dodaten plus, namreč smo slovenski klub in pomembno je, da imamo tudi slovenske igralce.
 
Kot ste omenili že sami je Bezjak igralec z bogatimi izkušnjami. Ali bo lahko z njimi razbremenil trenutne napadalce v ekipi?
Zame ima Roman že prej omenjeno kvaliteto, ki ga loči od povprečnega igralca. Gre za njegov karakter, borbo do zadnje minute na igrišču. Ta ne popusti celotnih 90 minut tekme in s tem načinom igre bo lahko vzdignil celotno ekipo. Na kratko, gre za dobrega ter izkušenega igralca, ki se bo lahko hitro vklopil v ekipo.

Ko pogledate na trenutno sestavo zmajev, ali lahko rečete, da ste s kadrom zadovoljni?
Sem zadovoljen. Najbolj zadovoljen pa bom, če nam uspe osvojiti prvenstvo. To bi bila zares pika na i tej sezoni. Seveda je to bil tudi moj cilj in ker gre za zadnje leto mojega delovanja, bi si želel svojo misijo zaključiti z uspehom.

Za konec še doda, da je kot predsednik zelo zadovoljen in upa, da bo enako občutila tudi javnost. »Podpisali smo posebnega igralca, ki ima fantastičen karakter in bo celotni ekipi dodal posebno dimenzijo. Ne dvomim o njegovem pozitivnem doprinosu.«

#verjamemvzmaje