Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Olimpija - Gorica
Ljubljana
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Olimpija 0 0
2. Gorica 0 0
3. CB24 Tabor Sežana 0 0
4. Bravo 0 0
5. Mura 0 0
6. Aluminij 0 0
7. Celje 0 0
8. Domžale 0 0
9. Maribor 0 0
10. Koper 0 0

Skender: »Borili smo se do zadnjega sodnikovega piska.«

23.07.2020
Štela je samo zmaga
NK Olimpija Ljubljana je v zadnjem krogu državnega prvenstva remizirala s Celjem in tako ni uspela priti do sedmega naslova državnih prvakov. Tekma se je končala z rezultatom 2:2. Za zmaje je obakrat zadel Timi Max Elšnik. 

»Včeraj smo naredili vse, da se vrnemo na vrh. Mogoče je manjkalo tudi nekaj sreče. Nismo uspeli zadeti iz nevarnih priložnosti, na drugi strani pa so oni dvakrat precej enostavno zatresli mrežo. Vsekakor je bil ritem zadnjega dela prvenstva naporen, kar je bilo ob poškodbah igralcev še tolik bolj opazno. Čestitati in zahvaliti se želim igralcem, saj so dali vse od sebe, borili so se do zadnjega sodnikovega piska,« je po končanem prvenstvu povedal trener Dino Skender.

Miral Samardžić je po tekmi dodal: »Tekmo proti Celju smo odigrali dobro. Nasprotniki pa so izkoristili dve naši napaki in zadeli. Mislim pa, da skozi zadnje štiri tekme nismo bili prava Olimpija in si posledično naslova nismo zaslužili. Nismo bili dovolj nevarni in to bo treba popraviti, če v prihodnosti želimo zmagovati.«

Nogometnemu klubu Celje čestitamo za njihov uspeh in prvi naslov državnih prvakov.

#verjamemvzmaje #negledenavse